Leiderschap

Om je groeidoelstellingen te realiseren heb je je mensen hard nodig. Elke groeifase vraagt iets anders van jou als leider. Daarom is het belangrijk dat je in staat bent om goed naar jezelf te kijken. Weet je bijvoorbeeld wel hoe je zelf communiceert binnen en buiten je eigen organisatie? Wat zijn je drijfveren? Wie geeft jou feedback om het beste uit jezelf en je mensen te krijgen? Werk je nog vooral ‘in’ je bedrijf, of is het tijd om los te laten, en ‘aan’ je bedrijf te gaan werken?

Om jou te kunnen helpen bij al deze vraagstukken waar je als groeinondernemer rondom leiderschap mee te maken krijgt, werkt nlgroeit samen met verschillende partners. Bij ons kennisaanbod vind je alle programma's die jou hierin kunnen ondersteunen.

kennisaanbod

Leiderschapscontent

Artikelen, nieuws en blogs geschreven door én voor ondernemers

Meer artikelen over leiderschap

Mentoren en experts

Onze mentoren hebben stuk voor stuk ervaring met het ondernemerschap en het runnen van een groeibedrijf.

Heb jij vraagstukken rondom leiderschap?

Ben je ondernemer en heb je een minimale omzet van een miljoen euro? En heb je behoefte om te sparren met een mentor over leiderschap? Maak dan een keuze uit één van de 400+ beschikbare mentoren met deze expertise. Deze mentoren kunnen jou handvatten bieden die je verder op weg helpen.
 
Interesse? Bekijk de profielen van de beschikbare mentoren, selecteer op basis van jouw behoefte een mentor naar keuze. Op de persoonlijke pagina's van de mentoren kun je de mentor aanvragen. Na aanmelding matchen de matchmakers van nlgroeit je binnen drie werkdagen met de mentor naar keuze. Vervolgens kun je contact opnemen met de desbetreffende mentor. Alle communicatie vindt uiteraard op gepaste afstand plaats, telefonisch of via videobellen.  

Sparren over leiderschap?

Kijken en luisteren

Video's, masterclasses én podcasts rondom het thema leiderschap

Theorie & praktijk

Krijg meer inzicht in jouw groeikansen en -uitdagingen