• Groei
  • Mentor

Luistertip: hoe mentoring je een voorsprong geeft

Geen een topsporter is gekomen waar hij nu is zonder een goede coach. Dus waarom zou dat voor ondernemers anders zijn? In deze aflevering van de succesvolle ondernemerspodcast Masters of Scale gaat Reid Hoffman in op het belang van mentoring voor het succes van je bedrijf.

Presentator Reid Hoffman gaat in gesprek met oud-baseballspeler Alex Rodriguez over hoe hij zijn succesvolle bedrijf A-Rod opbouwde, en de belangrijke rol die mentoring hierin speelde. Hij deelt wat hij leerde van zijn mentoren Warren Buffet en NBA-icoon Magic Johnson, en hoe hij op de belangrijkste punten in zijn carrière niet bang was om advies te vragen. 

In dit interessante gesprek praten Hoffman en Rodriguez over de kansen die mentoring kan bieden voor je bedrijf, en hoe het je kan helpen je eigen skills verder te ontwikkelen. Het blijkt maar weer dat een goede mentor een belangrijke drijvende kracht kan zijn in de groei van je bedrijf. 

Luister hier de volledige aflevering van Masters of Scale met Alex Rodriguez. 

Nieuwsbrief nlgroeit

Wat leuk dat je op de hoogte wilt worden gehouden door je te abonneren op onze nieuwsbrief met tips, nieuws, events en aanbiedingen gericht op groei-ondernemers!

Meld je aan

Interessante content voor jou