10 juni 2021
  • Mentor

Mentorboost, voor ondernemers die willen groeien - Ubbo Maagdenberg

Ubbo Maagdenberg is eigenaar van Emark. Emark heeft als corebusiness het veranderen van businessmodellen. Het bedrijf helpt andere organisaties om de klantervaring te perfectioneren op schaal. Kees de Jong gaat in gesprek met deze topondernemer om op het antwoord te komen achter dé groeivroeg; “Ik moet van businessmodel veranderen, hoe pak ik dat aan?”

Het U-Model
De tool om als bedrijf/organisatie/persoon te veranderen; het U-Model. Je zet een stip op de horizon, neem een stapje terug en stel jezelf dan de vraag: ‘Wat betekent dit voor morgen?’  Nog een tip: Maak tijd voor jezelf vrij, isoleer jezelf en stel moeilijke vragen aan jezelf. Schrijf hierna alles op wat in je opkomt en ga dan na wat dit voor jou betekent.

“De mensen om je heen voelen je passie en de commitment, leg de focus op waarde toevoegen en niet op geld verdienen.”

Belangrijkste wat Ubbo mede ondernemers kan meegeven is dat je van aardig naar eerlijk moet gaan. Eerlijk zijn is niet altijd aardig, maar aardig zijn is niet altijd eerlijk.

Benieuwd naar de video van Ubbo Maagdenberg? Bekijk de video hier.

Interessante content voor jou

Nieuwsbrief nlgroeit

Wat leuk dat je op de hoogte wilt worden gehouden door je te abonneren op onze nieuwsbrief met tips, nieuws, events en aanbiedingen gericht op groei-ondernemers!

Meld je aan