02 juli 2020
  • Strategie

Op jacht naar de perfecte klant

Hij is er weer, het nieuwste boek van Sprout! Growth marketing, buyer personas en data, veel data. State of the art marketing kan jouw bedrijf helpen bij het versnellen van de groei van je onderneming. In Sprouts nieuwste groeigids, Op jacht naar de perfecte klant, laten experts en succesvolle ondernemers zien hoe.

Op jacht naar de perfecte klant

In de Sprout groeigids over marketing komen het ontwikkelen van je marketingstrategie aan bod, de trucs van growth marketeers en de zin en onzin van influencers. Maar schrijver Alex van der Hulst en de redactie van Sprout combineren die wetenschappelijke inzichten en de nieuwste tools en methodes met de learnings van ervaren ondernemers. Behalve Van der Veldt delen ook onder anderen Juul Manders van BALR., Taco Carlier van VanMoof, Manon van Essen van Magioni, Robert Vis van Messagebird en Marlous Daniels van Hotelgift hoe zij scoren met marketing. Samen met de groeiexperts van nlgroeit, EYnovation, GoFastForward en Erasmus Centre for Entrepreneurship laat Sprout zien hoe je de perfecte klant verleidt.

Lees hier alles over het nieuwe boek!

 

Wil je het boek gratis ontvangen?

Ben je een groeiondernemer en wil je je inzetten voor de groei van de Nederlandse economie? Meld je dan aan als mentor in de maand juli en ontvang 'Op jacht naar de perfecte klant' gratis.