Personeel

Personeel is zonder twijfel de belangrijkste sleutel voor een gezond bedrijf. Het succes en de schaalbaarheid van je organisatie worden voornamelijk bepaald door of je de juiste mensen weet te werven, betrekken, motiveren, opleiden en laten groeien. Nlgroeit helpt je hierbij met relevante content, een gespecialiseerd kennisaanbod én een ruim aanbod van mentoren met kennis en ervaring op het gebied van het vinden van de juiste mensen, en het realiseren van een gewenste bedrijfscultuur.

Om jou te kunnen helpen bij alle vraagstukken waar je als groeinondernemer rondom het aannemen én behouden van personeel mee te maken krijgt, werkt nlgroeit samen met verschillende partners. Bij ons kennisaanbod vind je alle programma's die jou hierin kunnen ondersteunen.

kennisaanbod

Content over personeel

Artikelen, nieuws en blogs geschreven door én voor ondernemers

Meer content over personeel

Mentoren en experts

Onze mentoren hebben stuk voor stuk ervaring met het ondernemerschap en het runnen van een groeibedrijf.

Heb jij moeite met het vinden van het juiste personeel?

Ben je ondernemer en heb je een minimale omzet van een miljoen euro? En heb je behoefte om te sparren met een mentor over het vinden en behouden van de juiste mensen? Maak dan een keuze uit één van de 400+ beschikbare mentoren met deze expertise. Deze mentoren kunnen jou handvatten bieden die je verder op weg helpen.
 
Interesse? Bekijk de profielen van de beschikbare mentoren, selecteer op basis van jouw behoefte een mentor naar keuze. Op de persoonlijke pagina's van de mentoren kun je de mentor aanvragen. Na aanmelding matchen de matchmakers van nlgroeit je binnen drie werkdagen met de mentor naar keuze. Vervolgens kun je contact opnemen met de desbetreffende mentor. Alle communicatie vindt uiteraard op gepaste afstand plaats, telefonisch of via videobellen.  

Sparren over personeel?

Kijken en luisteren

Video's, masterclasses én podcasts rondom personeelsbeleid

Meer handige links

Deze partijen kunnen je verder helpen bij het alle vraagstukken rondom mensen, personeelszaken en regelgeving