28 oktober 2017
  • Financiering

RVO: Financiering voor ondernemers

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) ondersteunt jou bij je groeiambities. Dit doen ze met financiering, advies en netwerken.

Als ondernemer heb je geld nodig om te kunnen groeien en je plannen te kunnen realiseren. Maar hoe vindt je de weg in de vele mogelijkheden die er zijn? De website van de RVO helpt je op weg.

Financiering voor elke bedrijfsfase

Wil je uitbreiden, denkt je aan een overname of heb je internationale ambities? In welke fase je bedrijf zich ook bevindt, RVO kan ondersteuning bieden met financiering, subsidies en fiscale voordelen. Raadpleeg alle mogelijkheden in de subsidiewijzer.
Daar vind je de subsidies en financieringen die zij namens diverse opdrachtgevers aanbieden. 

Advies

Voor advies over financiering op maat kun je terecht bij de Adviseurs Financiering van het RVO. Samen met jou kijken ze wat de beste mogelijkheden zijn voor de financiering van je volgende groeistap. 

Netwerken

Wilt je zakendoen in het buitenland en bent je op zoek naar informatie over buitenlandse markten? Zoekt je betrouwbare agenten of distributeurs? Of zoekt je partners om je product verder te ontwikkelen? RVO's wereldwijde buitenlandnetwerk kan je hierbij helpen.

 

Financiering voor ondernemers

Kijk voor alle informatie over het financieren van jouw volgende groeistap op de website van RVO. 

ga naar RVO

Interessante content voor jou