Sales & marketing

Marketing is een belangrijk onderdeel van iedere onderneming, welk doel je ook nastreeft. Dit kan gaan om leadgeneratie, sales, maar ook informatievoorziening of branding. Hoe beter je dit op orde hebt, hoe beter je marketing rendeert. Het loont dus om tijd te investeren in dit vakgebied, juist als het gaat om je eigen ontwikkeling. Maar hoe kom je eigenlijk tot een goede marketingstrategie? En wat heb je nodig voor een effectief salesproces?

Om jou te kunnen helpen bij al deze vraagstukken waar je als groeiondernemer rondom marketing en sales mee te maken krijgt, verzamelen wij artikelen, kennissessies, ervaringen van experts en ondernemers die jou hierbij kunnen helpen. 

Content over sales & marketing

Artikelen, nieuws en blogs geschreven door én voor ondernemers

Meer artikelen over sales & marketing

Mentoren en experts

Onze mentoren hebben stuk voor stuk ervaring met het ondernemerschap en het runnen van een groeibedrijf.

Heb jij vraagstukken rondom leiderschap?

Ben je ondernemer en heb je een minimale omzet van een miljoen euro? En heb je behoefte om te sparren met een mentor over het inrichten van jouw sales- en marketingapparaat? Maak dan een keuze uit één van de 400+ beschikbare mentoren met deze expertise. Deze mentoren kunnen jou handvatten bieden die je verder op weg helpen.
 
Interesse? Bekijk de profielen van de beschikbare mentoren, selecteer op basis van jouw behoefte een mentor naar keuze. Op de persoonlijke pagina's van de mentoren kun je de mentor aanvragen. Na aanmelding matchen de matchmakers van nlgroeit je binnen drie werkdagen met de mentor naar keuze. Vervolgens kun je contact opnemen met de desbetreffende mentor. Alle communicatie vindt uiteraard op gepaste afstand plaats, telefonisch of via videobellen.  

Sparren over sales & marketing?

Kijken en luisteren

Video's, masterclasses én podcasts rondom het thema sales & marketing