06 mei 2019
  • Financiering
  • Financiële kennis
  • Financieel management

Techshare programma

Heb jij een snelgroeiend en innovatief techbedrijf en wil je meer weten over het proces rondom een beursgang? Meld je dan aan voor het Techshare educatie-programma. Het programma helpt eigenaren en bestuurders van techbedrijven om de functie en dynamiek van de financiële markten beter te begrijpen. CEO’s zijn zo beter in staat om de mogelijkheden van een beursnotering en de kansen ervan te beoordelen in relatie tot hun strategie en groeiambities.

Internationaal netwerk

TechShare is een pre-IPO-programma dat Euronext in 2015 is gestart en ondernemers helpt vertrouwd te maken met de kapitaalmarkten. Deelname aan TechShare is nu open voor snelgroeiende technologiebedrijven uit acht verschillende landen: Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Italië, Portugal, Spanje en Zwitserland. TechShare biedt tevens een groot internationaal netwerk dat Tech-ondernemers en marktprofessionals uit heel Europa met elkaar verbindt.

Verschillende modules

Het programma bestaat uit drie verschillende modules voor het delen van kennis en ervaring: academische campussen, technische sessies en individuele coaching. De inhoud wordt aangeboden door partners uit de financiële sector: bankiers, accountants, advocaten en financiële communicatie en investor relations-experts.

Meer informatie over Techshare