14 oktober 2021
  • Top 250

Terugblik Top 250 Event 2021

Op 6 oktober vond het Top 250 Groeibedrijven Event 2021 plaats in Rotterdam. Het was geweldig om elkaar weer in het echt te ontmoeten, en samen het Nederlands ondernemerschap te vieren.

Met 300 ondernemers kwamen we samen voor een inspirerend programma met bekende topondernemers. Daarnaast was er de kans om in gesprek te gaan met andere succesvolle groeiondernemers. De avond werd traditioneel afgesloten met de uitreiking van de Gouden Groeier 2021. Daarnaast werden er ook prijzen uitgereikt in drie nieuwe categorieën: Vrouwelijke Groeier, Impactvolle Groeier en Jonge Groeier.

Wil je nog even nagenieten, of kon je er niet bij zijn? Kijk hier de aftermovie

Sparren met ondernemers

Na een lange tijd zonder fysieke events, was het een feest om elkaar weer in het echt te zien, en met elkaar in gesprek te kunnen gaan. Onder leiding van ervaren moderatoren werd aan elke tafel druk genetwerkt, ervaringen uitgewisseld en nieuwe contacten opgedaan. Dit allemaal onder muzikale begeleiding van de aanwezige liveband.

 

Inspirerende sprekers

De middag werd gepresenteerd door Kees de Jong, Monique Ansink en Justin Jansen. Daarnaast waren er inspirerende gastsprekers en business cases, zoals Jitse Groen (Takeaway.com), Ali Niknam (bunq), Sharon Hilgers (My Jewellery) en Michiel Muller (Picnic). 

Ali Niknam - Bunq

De prijsuitreiking

Aan het eind van de middag werd bekend gemaakt welke bedrijven dit jaar met de prijzen naar huis gingen. Sharon Hilgers van My Jewellery won de Vrouwelijke Groeier, Protix ging naar huis met de Impactvolle Groeier en Red je Pakketje sleepte de Jonge Groeier in de wacht. De hoofdprijs van de avond, de Gouden Groeier, ging naar productiebedrijf Media.Monks. CEO Victor Knaap nam de prijs in ontvangst.

Voor ons was het event een groot succes. We hopen jullie snel weer te ontmoeten bij het volgende evenement. 

Interessante content voor jou

Nieuwsbrief nlgroeit

Wat leuk dat je op de hoogte wilt worden gehouden door je te abonneren op onze nieuwsbrief met tips, nieuws, events en aanbiedingen gericht op groei-ondernemers!

Meld je aan