14 mei 2021
  • Leiderschap

Terugkijken – Boost with nlgroeit met Monique Ansink & Yousef Yousef

Op vrijdag 24 september van 11.30 tot 13.30 uur organiseerde nlgroeit het regio-event: Boost with nlgroeit. Tijdens dit event spraken topondernemers Monique Ansink en Yousef Yousef over ondernemerschap en de groei van hun bedrijven. Kon jij er niet bij zijn? Kijk dan hier het interview terug.

Boost with nlgroeit Upstream Rotterdam | 24 september

Boost with nlgroeit was onderdeel van het dagprogramma Growth Day tijdens Upstream Festival in Rotterdam. Dé plek waar startups, scale-ups, investeerders , gedurfde corporates, beleidsmakers en studenten samenkomen om een positieve impact te maken in de wereld. Upstream biedt toegang tot kapitaal, nieuwe markten en talent voor ondernemers die hun bedrijf willen opschalen.

Over de sprekers
Monique Ansink is eigenaresse van Jumbo Cargo Products en is daarnaast sprekermentor en bestuurslid van o.a. nlgroeit. Ze is vooral geïnteresseerd in duurzaam ondernemen, snelle groei en internationalisering.
Yousef is oprichter en CEO van LG Sonic. Hij is een ervaren ondernemer met passie voor het opschalen van groene bedrijven en Yousef is te vinden als mentor, sprekend en adviserend, in verschillende besturen. Daarnaast is hij medeoprichter van HydroVolta in België en de investeerder van LiceSonic in Noorwegen.

Ben je klaar om geweldige ideeën op te doen die je kunt toepassen in je eigen bedrijf? Meld je aan en laat je inspireren door deze twee boeiende ondernemers die hun verhaal delen. Let op: Het interview begint na 09:15 minuten. 

Wil jij niets meer missen? Houd dan onze event-pagina in de gaten en schrijf je in voor onze nieuwsbrief

nieuwsbrief nlgroeit

Wat leuk dat je op de hoogte wilt worden gehouden door je te abonneren op onze nieuwsbrief met tips, nieuws, events en aanbiedingen gericht op groei-ondernemers!