10 juni 2021
  • Innovatie

Webinarserie over cyberweerbaarheid: mis het niet! | Grant Thornton

Het aantal cyberincidenten stijgt al jaren. Sinds de coronacrisis nemen cyberincidenten zelfs een enorme vlucht. Hoe anticipeer je als ondernemer op cybercriminaliteit zonder dat het ten koste gaat van de continuïteit van je onderneming? Hoe wapen je mensen en systemen tegen de risico’s van ransomware? Hoe zorgt je dat je organisatie is voorbereid op virtuele criminaliteit? Hierover organiseert Grant Thornton volgende week twee webinars.

15 juni 2021 - Cyberweerbaarheid: het creëren van écht vertrouwen binnen uw business. Vanuit studio Q-broadcasting discussieert Marilijn Boumeester met Coen Steenbeek van The HEINEKEN Company en Migiel de Wit-Beets van Grant Thornton Netherlands over het effect van cyberweerbaarheid op het vertrouwen van klanten en partners. Wat is die basisveiligheid voor #veiligondernemen?

17 juni 2021 - Cyberrisico’s: hoe beschermt u uw onderneming? Met: Robert den Hartog, MSc, CISSP,CISM,CISA,CEH,CCSK,CIPP/e en Werner Alsemgeest van Grant Thornton Netherlands. Onze cyberexperts laten u zien waar de cyberrisico’s zitten en geven u praktische tips om dit te voorkomen.

Meld je hier aan voor de webinars. 

Interessante content voor jou

Nieuwsbrief nlgroeit

Wat leuk dat je op de hoogte wilt worden gehouden door je te abonneren op onze nieuwsbrief met tips, nieuws, events en aanbiedingen gericht op groei-ondernemers!

Meld je aan