06 maart 2019
  • Ambitie

De heldinnen van nlgroeit

Bijna 1 op de 5 mentoren bij nlgroeit is vrouw. Vrouwen met een enorme ambitie die een mooi bedrijf hebben neergezet. Ze hebben de groeifasen al eens meegemaakt en zetten zich in om andere ondernemers weer verder te helpen. Wij zijn trots op deze heldinnen! Lees hier een aantal mooie groeiverhalen.

De groeiambities van Hilde van Dijk

Mentor Hilde van Dijk van Slim Opgewekt maakte haar groeiambities kenbaar met een mkb-beursgang op NPEX.

Lees verder

Groeistap

Leer hoe je beslissingen neemt die jou helpen bij je volgende groeistap.

Houd focus en durf!

Hoe José van Dalen van QISS-IT, een detacherinsgbedrijf in de ICT, diversiteit brengt in deze mannenwereld en groeit met haar bedrijf.

Lees verder
nlgroeit - de vrouwelijke mentoren

Video: Loes de Volder van Mamaloes Babysjop

Mamaloes Babysjop is onder leiding van Loes de Volder in een korte tijd uitgegroeid tot een goedlopende webshop. "Van in mijn eentje naar 2 mensen erbij. En van 2 naar 50 en van 50 naar 100. Om groei mogelijk te maken, moet je jezelf de ruimte geven," is de visie van Loes.

 

Dineke Hartman van Autismehuis

Na de start van haar bedrijf in 2009 in Zwolle wil Dineke Hartman van het Autismehuis nu heel Nederland voorzien van deze vernieuwende zorg voor kinderen en jongeren met autisme. "Met ons eigen bijzondere verhaal willen we geluk terug brengen bij deze kinderen en jongeren en hun gezinnen." En dat gaat goed! Inmiddels heeft het bedrijf 40 fte en zit in de managementfase! "Als ondernemer moet je ook naar jezelf kijken, wat is jouw plek in de onderneming. Klopt het allemaal nog? Als je wilt groeien, moet je dat inzicht echt hebben."

Ben jij ook toe aan je volgende groeistap?