Groeiondernemer, wat doet nlgroeit voor jou?

Over nlgroeit
Nlgroeit is voor ondernemers met een bedrijf tussen de 1 en de 100 miljoen omzet. Doelstelling van nlgroeit is om het groeivermogen in het midden- en kleinbedrijf in Nederland te vergroten. Dit doen we onder andere door ondernemers te helpen bij de groeirealisatie door hen te matchen met een mentor, opleiding of andere dienst die kan bijdragen aan groei.

Ben jij groeiondernemer?

  • Je bent ondernemer/DGA
  • Je onderneming bestaat minimaal drie jaar
  • De omzet van je onderneming is minimaal één miljoen euro
  • Er is sprake van minimaal 5 werkzame personen (m.u.v. netwerkorganisatie)
  • Je onderneming heeft een duidelijk groeidoel

Groeien kun je leren
Dat doe je door te sparren en te klankborden met ondernemers die al een paar stappen verder zijn dan jij. Onze groeimentoren zijn stuk voor stuk ervaren ondernemers die je verder helpen met je persoonlijke ontwikkeling door hun waardevolle inzichten met je te delen. Inmiddels zijn er 180 mentoren aangesloten bij het nlgroeit netwerk.

Wil jij een mentor?
Je kan je aanmelden voor een mentor door de nationale groeitest te maken, dit kost je 20 minuten. Hieruit volgt een selectie van mentoren die bij jouw profiel aansluiten. Op deze pagina kan je je interesse aangeven en wij nemen dan contact met je op om het matchingproces op te starten. Wil je direct contact? Geen probleem, bel José (06-22240427) of Merel (06-46291455). Zij helpen je aan de juiste mentor, met invullen van de groeitest en alle overige vragen.

Nationale groeitest
Wil je meer gedetailleerd inzicht in waar je staat als ondernemer? Ook daar geeft de nationale groeitest een antwoord op. Binnen 20 minuten heb je een diepgaand beeld hoe jouw bedrijf is voorbereid op groei. Je kunt jezelf direct vergelijken met andere ondernemers. Je ontvangt jouw groeiscore en een uitgebreide analyse van jouw specifieke situatie in een online rapport. We garanderen dat daar onverwachte, interessante en bruikbare adviezen in staan die je helpen met de ontwikkeling van jezelf en je bedrijf. De tool is gebaseerd op diverse wetenschappelijke groeimodellen en aangevuld met concrete adviezen en ervaringen van groeiondernemers en experts.

Pay it forward
Aan deelname aan mentortrajecten via nlgroeit zijn geen kosten verbonden. Wel verwachten wij dat je na succesvolle deelname ook een deel van jouw tijd beschikbaar stelt om als mentor voor andere ondernemers te fungeren. Daarmee help jij weer een ondernemer groeien! Hier vind je meer informatie over mentor worden.