Ben jij groei-ondernemer?

  • Je bent ondernemer/DGA
  • Je onderneming bestaat minimaal drie jaar
  • De omzet van je onderneming is minimaal één miljoen euro
  • Er is sprake van minimaal 5 werkzame personen (m.u.v. netwerkorganisatie)
  • Je onderneming heeft een duidelijk groeidoel

Pay it forward
Aan deelname aan mentortrajecten via nlgroeit zijn geen kosten verbonden. Wel verwachten wij dat je na succesvolle deelname ook een deel van jouw tijd beschikbaar stelt om als mentor voor andere ondernemers te fungeren. Daarmee help jij weer een ondernemer groeien! Hier vind je meer informatie over mentor worden.

Platform nlgroeit
Dat is een netwerk dat bestaat uit ondernemers die zich, net als jij, al bewezen hebben en aan het opschalen zijn. Door en voor ondernemers die voor groei gaan. Er zijn al bijna 1300 members. Wat kun je verwachten van nlgroeit?

  • Toegang tot het exclusieve netwerk van mentoren en groeiambassadeurs.
  • Mentoren in alle branches met een omzet tussen de 5 en 500 miljoen euro.
  • (online) gelegenheid om te sparren en klankborden met andere groei-ondernemers.
  • Deskundig advies en begeleiding bij de mentormatch.
  • Uitnodigingen voor exclusieve nlgroeit events.

Meld je aan

Wil jij je aansluiten bij dit exclusieve netwerk van groeiondernemers?

De vijf groeifasen van iedere groei-ondernemer
Er zijn vijf groeifasen. Het aantal medewerkers is bepalend voor de overgang naar een volgende fase. De complexiteit van de organisatie neemt dan toe en dat noodzaakt tot aanpassingen in structuur, cultuur en winstgevendheid. Aan het eind van een groeifase ben je als ondernemer vaak zelf de bottleneck. Het groeiproces van je bedrijf is dan ook een persoonlijk ontwikkelproces. Iedere fase vraagt om andere kwaliteiten van jou als ondernemer. Past je leiderschapsstijl nog wel bij de groeifase van je bedrijf?

Nationale groeitest
Wil je gedetailleerd inzicht in waar je staat als ondernemer? Daar geeft de nationale groeitest een antwoord op. Binnen 20 minuten heb je een diepgaand beeld hoe jouw bedrijf is voorbereid op groei. Je kunt jezelf direct vergelijken met andere ondernemers. Je ontvangt jouw groeiscore en een uitgebreide analyse van jouw specifieke situatie in een online rapport. We garanderen dat daar onverwachte, interessante en bruikbare adviezen in staan die je helpen met de ontwikkeling van jezelf en je bedrijf. De tool is gebaseerd op diverse wetenschappelijke groeimodellen en aangevuld met concrete adviezen en ervaringen van groeiondernemers en experts.

Groeien kun je leren
Dat doe je door te sparren en te klankborden met ondernemers die al een paar stappen verder zijn dan jij. Onze groeimentoren zijn stuk voor stuk ervaren ondernemers die je verder helpen met je persoonlijke ontwikkeling door hun waardevolle inzichten met je te delen. Inmiddels zijn er bijna 300 mentoren aangesloten bij het nlgroeit netwerk. Groeiondernemers vertellen ons dat het mentorprogramma erg goed werkt. Je kunt dingen snel helder krijgen als je ruimte hebt om te spiegelen en te klankborden met ondernemers die al een paar stappen verder zijn. Het succes zie je ook terug in de cijfers. Inmiddels zijn er bijna 500 matches gemaakt. En we hebben een gemiddeld rapportcijfer van 8,5 gekregen! Een dikke vette pluim dus. Maar het allerbelangrijkste: enkele groeiondernemers zijn zo spectaculair gegroeid – véél meer omzet in korte tijd – dat zij zich ontwikkelden van mentee naar mentor.  Zij helpen nu zelf andere ondernemers die willen doorgroeien. Lees hoe deze nlgroeit groeimethodiek werkt!