nlgroeit - mentorschap

Hoe kan een mentor je helpen?

Succesvolle ondernemers die terugkijken op het pad dat ze hebben bewandeld, concluderen vaak dat er altijd iemand was die hen met raad en daad bijstond. Iemand die ze konden vertrouwen. Iemand zonder wie ze niet zover gekomen zouden zijn en aan wie ze veel te danken hebben, een mentor. En hoe zit het met jou? Hoe kan een mentor jou helpen bij de groei van je bedrijf? En bovenal: bij groei van jezelf als ondernemer.

Een mentor via nlgroeit

De mentoren van nlgroeit zijn ondernemers die hun sporen hebben verdiend. Die het klappen van de zweep kennen. Ondernemers die weten wat jij meemaakt tijdens de groei van je bedrijf. Simpelweg omdat ze dat zelf ook hebben meegemaakt. Een mentor staat als raadgever naast je en is een perfecte sparringpartner. Je nlgroeit-mentor daagt je uit, ondersteunt, inspireert en helpt je om inzicht te creëren. Lees hier over de 6 stappen in een mentortraject of lees eerst over de ervaringen van andere groei-ondernemers.

nlgroeit - hoe verkoop ikmijn bedrijf?

Groeiondernemer Dennis Teekamp Gout: Mentor geeft duidelijkheid over groeirichting

“Ik heb genoten van het gesprek en moet eerlijk zeggen dat het effect al merkbaar is,” vertelt groeiondernemer Dennis Teekamp Gout van VisionBI na het kennismakingsgesprek met zijn mentor Dennis Kuipers van AnylinQ. Via nlgroeit zijn de ondernemers aan elkaar gekoppeld.