nlgroeit - mentorschap

Hoe kan een mentor je helpen?

Succesvolle ondernemers die terugkijken op het pad dat ze hebben bewandeld, concluderen vaak dat er iemand was die hen met raad en daad bijstond. Iemand die ze konden vertrouwen. Iemand zonder wie ze niet zover gekomen zouden zijn en aan wie ze veel te danken hebben, een mentor. Hoe zit het met jou? Hoe ga je om met de groei van je bedrijf? En bovenal: bij groei van jezelf als ondernemer.

Ondernemen leer je niet in de schoolbanken, maar van ondernemers die verder zijn dan jij. De mentoren van nlgroeit zijn ondernemers die hun sporen hebben verdiend. Die het klappen van de zweep kennen. Ondernemers die weten wat jij meemaakt tijdens de groei van je bedrijf. Simpelweg omdat ze dat zelf ook hebben meegemaakt.

Meld je aan voor een mentor

Loop je tegen groei-uitdagingen aan? Heb jij tussen de 1 en 100 miljoen omzet en groeiambities? Word vrijblijvend lid van ons platform en meld je aan voor het mentortraject.

nlgroeit - hoe verkoop ikmijn bedrijf?

Zeven redenen om een mentor te nemen

In de zeven-delige video serie 'Merel zoekt groei' sprak Merel Grolleman met een aantal van onze mentees over de ontwikkelingen die zij doormaken bij de groei van hun bedrijf. Waar liepen ze tegenaan, wat zijn de do's en don'ts en bovenal wat heeft hun mentor van nlgroeit voor ze betekend?

Whitepaper

Lees in de whitepaper 'Welke ondernemer is niet groot geworden met een mentor?' hoe een mentor van nlgroeit jou kan helpen bij de groei van je bedrijf.

Een mentor via nlgroeit

Een mentor staat als raadgever naast je en is een perfecte sparringpartner. Je nlgroeit-mentor daagt je uit, ondersteunt, inspireert en helpt je om inzicht te creëren. Hoe ziet zo'n nlgroeit mentortraject eruit? Lees over de zes stappen in een mentortraject.