Innovatie

Hoe belangrijk is innovatie voor groei? En hoe creëer je innovatie en een schaalbaar bedrijf? Innovatie zit niet alleen in je product maar juist ook in hoe je jouw bedrijf organiseert. Laat je inspireren door de content van nlgroeit of vraag een mentor aan om mee te sparren over jouw innovatie-vraagstukken en strategie.

Interessante content voor jou

Heb jij innovatievraagstukken?

Ben je ondernemer en heb je een minimale omzet van een miljoen euro? En heb je behoefte om te sparren met een mentor over innovatie? Maak dan een keuze uit één van de 150 beschikbare mentoren met deze expertise. Deze mentoren kunnen jou handvatten bieden die je verder op weg helpen.
 
Interesse? Bekijk de profielen van de beschikbare mentoren, selecteer op basis van jouw behoefte een mentor naar keuze. Op de persoonlijke pagina's van de mentoren kun je de mentor aanvragen. Na aanmelding matchen de matchmakers van nlgroeit je binnen drie werkdagen met de mentor naar keuze. Vervolgens kun je contact opnemen met de desbetreffende mentor. Alle communicatie vindt uiteraard op gepaste afstand plaats, telefonisch of via videobellen.  

mentoren voor innovatie

Dit zijn de mentoren

Bekijk alle mentoren