Arno Bekkers, Samsic Techniek BV

In de kern denk ik dat alles bereikbaar is zolang je maar voldoende ambitie hebt en bereid bent om daar voor te werken. Gezonde realiteitszin is daarbij wel essentieel. Blijf altijd integer en behandel mensen eerlijk. Ga problemen niet uit weg.

Bedrijfsactiviteiten

Samsic is actief in de techniek met kernactiviteit onderhoud van industriĆ«le en technische installaties, eigen engineering, eigen werkplaatsen in Nederland en BelgiĆ«. Wij werken voor de branches chemie en farmacie, bouw, energie, IT en telecommunicatie, maakindustrie, olie & gas, technologie, voedings- en genotmiddelen.

Mijn succesformule

Succes is een gevolg van consequent handelen met de focus op resultaat. Vanuit ambitie doelen stellen, door hard en vooral ook slim te werken, de weg naar succes weten te vinden. De juiste mensen in je organisatie naar binnen halen, deze mensen vertrouwen geven en ze verantwoordelijkheid laten nemen (niet geven!). Door werkplezier en waardering meer prestatie. Altijd kritisch blijven op processen, op resultaten, je mensen maar vooral ook op jezelf. Bewaar het overzicht!

Waar sta ik over 2 jaar ?

De vraag die ik altijd moeilijk te beantwoorden vind. In ieder geval een combinatie van zakelijk succes en persoonlijk geluk.

Mijn bedrijf: Samsic

                   Multimasters 

 

Linkedin: profiel 

 

Placeholder Man
Branche
Bouw
Chemie en farmacie
Energie
IT en telecommunicatie
Maakindustrie
Technologie
Voedings- en genotmiddelen
Beschikbaar
Niet beschikbaar