Caroline van den Bosch, Emeritor Procurement Services

Ik heb veel geleerd van de 14 jaar bij een Amerikaans IT bedrijf en mijn ondernemerschap de afgelopen 20 jaar. Ik ben sterk in strategieontwikkeling en sales en marketing in de zakelijke dienstverlening in de B2B.

In 1998 startte ik Emeritor, een onafhankelijke inkoopdienstverlener. Wij helpen organisaties sneller en beter hun doelstellingen te behalen door ze te inspireren meer uit hun inkoopfunctie te halen.

Ons credo ‘denken, durven, doen én doorgaan’ passen we toe bij het ondersteunen van onze klanten, om zo structurele verbeteringen in inkoopprocessen te realiseren, bij het uitvoeren van inkoopprojecten en (Europese) aanbestedingen, het verbeteren van het inkoopresultaat en leveranciers in hun kracht te zetten.

In 2017 besloot ik naast mijn ondernemerschap nieuwe paden te betreden. Nu coach ik ondernemers om de volgende stap te zetten.

Mijn belangrijkste inzichten als ondernemer

Test acties klein en bouw deze met nieuwe inzichten uit. Wat is de belofte, de 'fear' die jouw product of dienst invult? Denk in termen van ideale klant en whole product.

Mijn succesformule

Goed luisteren, lef, persoonlijke aandacht, actiegericht.


Met een goed proces, volgt het resultaat vanzelf.

Waar sta ik over twee jaar

Ik ontwikkel me vooral verder als mens, met rust en nieuwe inzichten.

 

Mijn bedrijf

Mijn linkedInprofiel

 

 

nlgroeit - Caroline van den Bosch
Aanbod
16 uur
Branche
Zakelijke dienstverlening
Beschikbaar
Beschikbaar