GertJan Klumpenhouwer, Florex BV

Ons bedrijf Florex levert bloembollen, zaden en artikelen voor de eetbare tuin aan vooraanstaande retailers in heel Europa.

Onze focus ligt op het ontwikkelen, verpakken en leveren van kwaliteitsproducten voor de hobby tuinier. Door intensieve samenwerking met grote retailers in heel Europa hebben wij een grote kennis van verschillende retailconcepten. Florex wil midden in de samenleving staan met een blik vooruit en met geloof in eigen kracht. Hier hoort automatisch een rol bij als duurzaam, vooruitstrevend bedrijf met een sociale touch. Wij willen niet alleen voldoen aan de verwachtingen van alle betrokkenen maar ze ook overstijgen.

Iets over mezelf

Ik ben enthousiast, taai, energiek, niet foutloos maar wel succesvol en veel ervaring
In 1999 nam ik samen met mijn broer Wim het familiebedrijf van mijn vader Joop over. Wim gebruikt zijn talenten in de verkoop en marketing. Ik ben algemeen directeur. Daarnaast ben ik bestuurder van de brancheorganisatie Anthos, de Koninklijke Handelsbond voor Boomkwekerij- en Bolproducten


Ik hou van sporten en in mijn vrije tijd sta ik regelmatig op het atletiekveld.

Welke inzichten kan ik jou als ondenemer bij brengen

Als er iets goed mis gaat of er zijn grote kansen of veranderingen op stapel is dat het juist het moment om een pauze in te lassen en goed na te denken wat je er zelf mee wil. Omdat ik veel heb meegemaakt kan ik meedenken en adviseren waar de focus op moet liggen. Kijk je terug op succes dan is er vaak een crisis (niet alleen financieel of intern) aan vooraf gegaan.

Ondernemen is durven en doen !

Mijn Succesformule

Duidelijke strategische keuzes maken en daar je tijd en energie in stoppen.

Waar sta ik in 2020?

In een groeiend bedrijf

Dit is mijn bedrijf: https://www.florex.nl

LinkedIn

 

nlgroeit - GertJan Klumpenhouwer
Duur
30 uur
Branche
Land-, tuin- en bosbouw en visserij
Beschikbaar
Beschikbaar