Mentor

Imke Arts, Eerlijkmetrecht

Mensen | Operatie | Marketing | Leiderschap

Eerlijkmetrecht is een gespecialiseerd juridisch advieskantoor met als propositie: een eerlijke dienstverlening waarbij de vorm op de klantvraag wordt aangepast tegen een eerlijke prijs. De juristen en advocaten van eerlijkmetrecht hebben ervaring in het bedrijfsleven en zijn getraind om bij de klant te achterhalen welke dienstverleningsvorm het meeste toegevoegde waarde oplevert. De hoofdpijlers van eerlijkmetrecht zijn: juridisch advies, interim professionals en academy.
 

Eerlijkmetrecht biedt kwaliteit en een transparante facturatie en is altijd gericht op duurzame relaties met zowel haar klanten als met haar eigen medewerkers. Want eerlijk gelooft dat de optelsom van Happy Relations en Happy People leidt tot Business Happiness. Dit is het gedachtengoed van Margot Willems en mijzelf toen we eerlijkmetrecht eind 2010 oprichtten.

 

Wij groeien jaarlijks en wel zo dat we in 2015, 2016 en 2017 tot de FD Gazellen behoren. Ook waren we in 2015 ook genomineerd door Sprout voor de Challengers 50: de lijst met vijftig meest uitdagende, innovatieve bedrijven van Nederland en staan Margot en ik de afgelopen twee jaar op de lijst van de 100 meest succesvolle zakenvrouwen van Next Women.  

 

Mijn succesformule:
Altijd blijven leren en interesse houden in toekomstige ontwikkelingen. 

"Toon lef en zet door als je weet dat je op het juiste spoor zit!"

Iets over mezelf
Ik ben van nature een enthousiast en nieuwsgierig persoon, ben niet bang om op mijn bek te gaan en ik sta altijd open voor het leren van nieuwe dingen. 

Welke inzichten kan ik je bijbrengen

  • Missie, strategie en cultuur
  • Cultuur en hoe veranker je het in je organisatie?
  • Mensen aannemen en inzetten op de juiste plek
  • Arbeidsrecht 

Waar sta ik in 2020
In 2020 is de eerlijk organisatie verder gegroeid en een bekende landelijke speler op de markt.

Mijn bedrijf: Eerlijkmetrecht