Pieter van Osch, ScaleUp Impact BV

Bij ScaleUp Impact help ik andere ondernemers om door te groeien. Ik heb in mijn loopbaan als ondernemer dertien bedrijven gehad en met meer dan 2300 medewerkers gewerkt. Ik heb geleerd dat mensen belangrijker zijn dan plannen: integere mensen met verstand van zaken zijn voldoende voor een succesvol bedrijf.

Mijn succesformule

Superaantrekkelijke propositie met referenties van herkenbare klanten uit de branche - wereldberoemd zijn binnen een kleine doelgroep.

Iets over mezelf

Stel je eens voor... dat ondernemers inderdaad change makers kunnen zijn. Ik geloof dat het kan. En zie dat de ondernemer ook vaak zichzelf daarbij in de weg zit. Van oorsprong ben ik software-ondernemer in Nederland, UK en Duitsland met focus op de drie-eenheid technologie, marketing en mensen. Commercieel idealisme is daarbij mijn drijfveer. Ideeën koppelen aan resultaten. Alleen dan krijg je impact.

First Output, Then Upgrade. Zorg zo snel mogelijk voor succes en bouw het daarna uit.

Welke inzichten kan ik je bijbrengen

Ik dacht dat prachtige plannen en mooie mensen voldoende waren voor succes. Maar kernwaarden en cultuur matchten niet. Ik heb geleerd dat mensen belangrijker zijn dan plannen.

Waar sta ik in 2020

Mijn droom voor 2025? Ik hoop dan duizenden ondernemers te hebben geholpen bij het doorgroeien naar een volgende fase.

Mijn bedrijf: Scaleupimpact 

LinkedIn profiel

Pieter van Osch
Branche
Onderwijs
Zakelijke dienstverlening
Beschikbaar
Beschikbaar