Tatjana Romanyk, Iclusion

B2B services in de internationale life-sciences industrie, met name in de oncologie: marktonderzoek, medische educatie en strategisch medische communicatie. iClusion is een smart matching platform voor klinische studies en (kanker)patienten.

Mijn succesformule
Passie gecombineerd met kennis tot oplossingen maken voor problemen; mensen in hun kracht zetten en ze ondersteunen bij hun eigen ontwikkeling en daardoor het bedrijf naar een hoger niveau tillen en groeien.


Iets over mezelf
Ik heb mijn eerste bedrijf opgezet in 2004 en dat is inmiddels gegroeid tot 130 medewerkers verdeeld over NL en de US. Services die we leveren zijn; marktonderzoek, medische educatie en strategische communicatie voor de farmaceutische en biotech industrie. Nu ben ik bezig met een nieuw bedrijf dat de klinische studies makkelijker, toegankelijker voor patiënten, sneller en goedkoper zal maken door een volledige proces-innovatie gefaciliteerd door hedendaagse technologie.

'Altijd positief blijven'

Welke inzichten kan ik je bijbrengen
Ik heb veel geleerd in mijn tijd als ondernemer. De meest belangrijke zijn (1) dat je een duidelijk plan moet hebben (2) dat alles draait om mensen en de normen en waarden die ze hebben en (3) dat goede communicatie essentieel is. Daarom is bedrijfscultuur zo belangrijk en dat wordt soms vergeten in de hectiek van het ondernemerschap.

Waar sta ik in 2020
Ik heb dan één of meerdere bedrijven verkocht en heb zeer waarschijnlijk enkele bedrijven waar ik nog actief in ben in de lifesciences/healthcare/care

Mijn bedrijf: Aptitude-health en iclusion

 

Tatjana Romanyk-nlgroeit
Aanbod
12 uur
Branche
Gezondheidszorg
Beschikbaar
Beschikbaar