Laat je helpen door een mentor in tijden van de coronacrisis

De impact van de verscherpte maatregelen tegen de verspreiding van het corona virus is groot voor het Nederlandse bedrijfsleven. Daarom biedt nlgroeit ondernemers een sparring gesprek of traject aan met een mentor die zich speciaal beschikbaar stelt voor ondernemers in zwaar weer.

Ben je ondernemer en heb je een minimale omzet van een half miljoen euro*? En heb je behoefte om de coronaproblematiek binnen je onderneming te bespreken met een mentor? Maak dan een keuze uit één van de 90 beschikbare mentoren met deze expertise. Deze mentoren kunnen jou handvatten bieden die je verder op weg helpen.
 
Interesse? Bekijk de profielen van de beschikbare mentoren, selecteer op basis van jouw behoefte een mentor naar keuze. Op de persoonlijke pagina's van de mentoren kun je de mentor aanvragen. Na aanmelding matchen de matchmakers van nlgroeit je binnen drie werkdagen met de mentor naar keuze. Vervolgens kun je contact opnemen met de desbetreffende mentor. Alle communicatie vindt uiteraard op gepaste afstand plaats, telefonisch of via videobellen.  

mentoren die jou extra ondersteuning bieden bij coronaproblematiek

Bekijk de 90 zwaar weer mentoren

Heb je vragen over het matchingsproces of wil je even persoonlijk contact met een matchmaker? Neem dan contact op met:

*Normaliter is deze dienstverlening voor ondernemers vanaf 1 miljoen euro omzet. Gezien de corona problematiek en het omzet verlies van vele ondernemers, biedt nlgroeit deze dienst aan voor ondernemers vanaf een half miljoen omzet.

Interessante content voor jou