Laat je helpen door een mentor in tijden van de coronacrisis

De impact van de verscherpte maatregelen tegen de verspreiding van het corona virus is groot voor het Nederlandse bedrijfsleven. Daarom biedt nlgroeit ondernemers een sparring gesprek of traject aan met een mentor die zich speciaal beschikbaar stelt voor ondernemers in zwaar weer.

Ben je ondernemer en heb je een minimale omzet van een half miljoen euro*? En heb je behoefte om de coronaproblematiek binnen je onderneming te bespreken met een mentor? Maak dan een keuze uit één van de 90 beschikbare mentoren met deze expertise. Deze mentoren kunnen jou handvatten bieden die je verder op weg helpen.
 
Interesse? Bekijk de profielen van de beschikbare mentoren, selecteer op basis van jouw behoefte een mentor naar keuze. Op de persoonlijke pagina's van de mentoren kun je de mentor aanvragen. Na aanmelding matchen de matchmakers van nlgroeit je binnen drie werkdagen met de mentor naar keuze. Vervolgens kun je contact opnemen met de desbetreffende mentor. Alle communicatie vindt uiteraard op gepaste afstand plaats, telefonisch of via videobellen.  

mentoren die jou extra ondersteuning bieden bij coronaproblematiek

Dit zijn de mentoren

Bekijk de 90 zwaar weer mentoren

Events ondernemen in crisistijd

Het coronavirus heeft ook het Nederlandse bedrijfsleven in haar greep. Hoe beperk je de schade? Zijn er ook kansen? Als ondernemer is het van belang om een blik op de toekomst te hebben en in scenario’s te denken. Door vooruit te denken ben je in staat om makkelijker de juiste zetten te bepalen om je doel te behalen. Dit vereist persoonlijk leiderschap en teambuilding. 

Wat zijn de kansen? Door je businessmodel tegen het licht te houden en aan te passen waar nodig, kun je jouw organisatie wendbaar maken, de bedrijven die innoveren en hun bedrijf wendbaar maken, hebben de grootste kans om te groeien. Denk daarbij aan innovatie, strategische digitalisering en nieuwe businessmodellen. 

Vanuit nlgroeit bieden wij de komende anderhalve maand een gevarieerd programma aan met verschillende formats en thema's, maar allemaal gebaseerd op “ondernemen in crisistijd”. Mentoren van nlgroeit gaan graag met jou in gesprek. Benieuwd naar de sessies? Zie onderstaand een overzicht van alle sessies en meld je aan!

Events rondom thema ondernemen in crisistijd

Mogelijk gemaakt door onze partners