Albert Goldsteen

Goudvisie

  • Leiderschap
  • Strategie
  • Sales & Marketing
  • Bedrijfscultuur
  • Zwaar weer
Beschikbaar
Ik ben eigenaar en medeoprichter van twee bedrijven Goudvisie en Gouden Gasten. Daarnaast ben ik spreker, coach en podcastmaker met Potentieel Goud (dé podcast over jou...). Als mens en als ondernemer is het mijn missie om een beweging te creëren rondom een thema waar jij en ik iedere dag mee te maken hebben; JEZELF! Ik wil jou helpen groeien en je eigen potentieel te leren zien én te versterken.
 

Bedrijfsactiviteiten

Goudvisie ondersteunt dagelijks meer dan 25 organisaties bij leer-, ontwikkel- en verandervraagstukken. Gouden Gasten is gespecialiseerd in inclusieve werving en selectie en verbindt persoonlijkheden aan vraagstukken.
 

Wat heb ik geleerd als ondernemer

Ik heb een enorme drive en energie en geloof dat het iedere dag een stapje beter kan, voor mezelf, voor mijn bedrijf en voor mijn klant. Ik heb geleerd hoe ik juist ook als ondernemer dé belemmerende factor kan zijn voor verdere groei. Als ik alles zelf wil doen, ontstaat er nooit groei, want er zitten maar 24 uur in een dag. Zo simpel is het eigenlijk. En dus kan ik niets anders doen dan loslaten… En daarin leer ik iedere dag bij!
 

Mijn succesformule

Ik geloof niet in één succesformule. Wel in overtuigingen en routines die mij helpen. Ik deel er twee; over klanten en over medewerkers.
 
1. Je klant vormt het bestaansrecht van je bedrijf. Betrek die klant daarom ook in datgene wat je maakt en ontwikkelt. Benader iedere dag - hoe druk je ook bent – minimaal 5 relaties, vanuit een oprechte interesse in hoe het met ze gaat en een concreet voorstel om weer eens bij te praten.
2. Goede mensen zijn niet op zoek naar geld of ego, maar naar relevantie en impact. Goede mensen hebben niet het langste CV, maar zijn zich bewust van hun potentieel en gedreven om dit potentieel te benutten. 
 
"Groot denken, klein starten“
 

Welke inzichten kan ik jou als ondernemer bijbrengen

Mooie vraag. Ik geloof enorm in krachtige routines, groeimodellen en andere handvatten die jou en mij helpen om aan ons bedrijf te werken. Maar alles is in de kern terug te voeren tot JEZELF. Als ik jou help dan laat ik je in de spiegel kijken en help ik je om jouw potentieel te zien én te versterken. Een ander inzicht wat ik jou wil laten ervaren is 'de kracht van samen'. Als je weet wat jouw potentieel is dan kan je nog beter bepalen welke perspectieven je om je heen moet verzamelen om verder te groeien.
 

Waar sta ik over 2 jaar

Goudvisie heeft met haar interventies, leerproducten en serious games meer dan 1,5 miljoen professionals bereikt. De podcast Potentieel Goud behoort tot een van de meest gewaardeerde en beluisterde podcasts over persoonlijke ontwikkeling. Ik spreek, schrijf, coach en help mensen om te groeien en hun echte potentieel te ontdekken.
 
Mijn bedrijven: Goudengasten en Goudvisie
Mijn Podcast: Potentieel Goud
 
Mentorboost, voor ondernemers die willen groeien