Arjan Jansen

Jaston/Workx/Yelloo/Regionaal Techniek Centrum

  • Bedrijfscultuur
  • Leiderschap
  • Zwaar weer
  • Bedrijfsovername
Beschikbaar
Ik ben in 1995 begonnen met mijn eigen bedrijf en daarbij steeds gezocht en gewerkt aan groei. Vanuit de start met Jaston in 1995 heb ik de keuze gemaakt om heel Nederland ten behoeve van de (af)bouw te bedienen met materialen en materieel wat niet nagelvast aan het gebouw blijft maar dienstverlenend is aan het bouwproces. Door 17 overnames en samenwerken met een investeringsmaatschappij de transformatie van Jaston naar Jaton Groep en vanaf 2008 Workx gemaakt welke in 2010 bestond uit 51 vestigingen, ruim 750 fte en een naamsbekendheid van 90% in zakelijk bouwend Nederland. Vanaf 2002 ben ik bewuster gaan onderzoeken waarom mijn bedrijf groeide en dat heb ik de afgelopen jaren telkens weer aandacht gegeven. Bewust bekwaam geworden is een reden om die kennis en ervaringen te delen als mentor.
 

Bedrijfsactiviteiten

Voorheen groothandel in de bouw, nu vanuit het Regionaal Techniek Centrum actief in het opleiden van jonteren tot vakman/vakvrouw.
 

Wat heb ik geleerd als ondernemer

Ik heb geleerd dat ondernemen een vak is waarbij je nooit uitgeleerd bent.
 

Mijn succesformule

Er is geen eenduidige succesformule. Werken aan jezelf en werken aan en met je mensen + het werken aan je bedrijf zijn elementen die evenveel en evenredig aandacht verdienen. Wat is succes?
 
 
"Ondernemen is kansen zien, durven ervoor te gaan en niet bang zijn. Vorm een team wat onoverwinnelijk aanvoelt!”
 

Welke inzichten kan ik jou als ondernemer bijbrengen

Jouw gedrag is het gedrag van de onderneming: Je krijgt wat je zaait!
 

Waar sta ik over 2 jaar

Niet op dezelfde plek als waar ik nu sta.