Arno Bekkers

Luchadores BV

  • Leiderschap
  • Personeel
  • Strategie
  • Operatie
Beschikbaar

In de kern denk ik dat alles bereikbaar is zolang je maar voldoende ambitie hebt en bereid bent om daar voor te werken. Gezonde realiteitszin is daarbij wel essentieel. Blijf altijd integer en behandel mensen eerlijk. Ga problemen niet uit weg.

Bedrijfsactiviteiten

Tot december 2018 DGA van de TSD Groep, actief in projecten en detachering in de techniek, branches chemie en farmacie, bouw, energie, IT en telecommunicatie, maakindustrie, olie & gas, technologie, voedings- en genotmiddelen. Nu als project manager/ director actief voor onder meer BGI Energy Service Lagos/Warri in Nigeria.  Daarnaast diverse kleinere projecten op het gebied van Oil & Gas, (re)organisatie van het bedrijf BGI.

Mijn succesformule

Succes is een gevolg van consequent handelen met de focus op resultaat. Vanuit ambitie doelen stellen, door hard en vooral ook slim te werken, de weg naar succes weten te vinden. De juiste mensen in je organisatie naar binnen halen, deze mensen vertrouwen geven en ze verantwoordelijkheid laten nemen (niet geven!). Door werkplezier en waardering meer prestatie. Altijd kritisch blijven op processen, op resultaten, je mensen maar vooral ook op jezelf. Bewaar het overzicht!

Waar sta ik over 2 jaar 

De vraag die ik altijd moeilijk te beantwoorden vind. In ieder geval een combinatie van zakelijk succes en persoonlijk geluk.

Mijn LinkedIn