Arno Vis

Openprovider

  • Bedrijfscultuur
  • Innovatie
  • Internationaliseren
  • Schaalbaarheid
Beschikbaar
Arno Vis

Ik ben een ondernemer die focust op groei (laatste 5 jaar FD Gazelle). Disruptieve businessmodellen en hoge kwaliteit support gecombineerd met people first aanpak en veel innovatie zijn wat Openprovider succesvol maakt. Wij houden niet van handwerk en automatiseren zoveel mogelijk businessprocessen. Onze startup Procys.com is ook een voorbeeld hoe innovatie en businessproces-automatisering hele mooie dingen teweeg brengt.

Bedrijfsactiviteiten

Openprovider: Wholesale domeinnaamregistratie en gerelateerde digitale producten in o.a. security. Procys: robotic accounting met Machine Learning gefocust op dataclassificatie.

Wat heb ik geleerd als ondernemer

Dat ik zelf de bottleneck ben in de groei en dat ik mijzelf moet blijven ontwikkelen, dan krijgen mijn collega´s vanzelf ruimte om stappen te maken. Daarnaast heb ik geleerd dat verandering de enige constante factor is in de wereld. Als je je continu kan aanpassen dan zijn er geen grenzen.

Mijn succesformule

Uniek businessmodel, hoge kwaliteit support, meer dan 60% mensen in innovatie, people first.

"Succes is going form failure to failure without losing enthusiasm (Churchill)"

Welke inzichten kan ik andere ondernemers bijbrengen

Zelfreflectie, lange termijn perspectief, kleine constante verbeteringen leiden tot grote resultaten, verandering is de enige constante. Verder hulp bij businessmodel en product/markt combinaties.

Waar sta ik over 2 jaar

Meer dan 28 miljoen omzet, marktleider in Benelux, Spanje en India. Zelf meer mentor dan manager zijn in mijn bedrijf.

Mijn bedrijf: Openprovider

Mijn LinkedIn