Bernie Mulder

Vastgoed 071 / P1 Travel / VerseKrachten

 • Personeel
 • Schaalbaarheid
 • Zwaar weer
 • Leiderschap
Beschikbaar
Twee ondernemers en een zolderkamertje boven een Thais restaurant in Voorschoten, zo begon het ooit. De eerste tickets voor voetbalwedstrijden werden verkocht aan vrienden en familie. De ultieme droom om de grootste aanbieder van sport- en evenementreizen te worden staat dan nog in de kinderschoenen. 
 
Mijn compagnon Ludo en ik besluiten al gauw ons team uit te breiden onder het motto "no guts no glory". Binnen no time groeit Events Travel uit tot een team zelfgevormde professionals met nog steeds dezelfde droom; de grootste willen worden.
 
Je kan succes behalen door over gebaande paden te gaan, maar dat is niet wat events travel doet. Kun je niet over de muur? Kun je niet langs de muur? Dan ga je er dwars doorheen! Met dit motto groeit Events Travel hard; binnen 10 jaar verandert het zolderkamer-bedrijfje in één van de grootste partijen in de sport- en evenementen reizen branche. We nemen bedrijven over en lanceren nieuwe labels en websites. Met de verschillende labels brengen we elke klant naar de mooiste wedstrijden en events.
 

Bedrijfsactiviteiten

Wij geven je de kans om overal ter wereld je favoriete sport- of muziekevenement te bezoeken. We verzekeren je van de best mogelijke ervaring, dankzij onze officiële partnerschappen met de grootste internationale voetbalclubs, evenementenlocaties en sporttoernooien. Door een breed aanbod in officiële tickets en reispakketten brengen wij je naar het evenement van je dromen!
 

Wat heb ik geleerd als ondernemer

Eager to learn, snel, gericht op actie en verandering, behoud oog voor mensen en hun stretch, wees bevlogen, pionier, avontuurlijk, trek jezelf uit de comfort zone, haal het beste uit jezelf en plaats je mensen op de juiste plek in de organisatie.
 

Mijn succesformule

Het is één grote speeltuin! Op ons kantoor waar we werken en ook in de branche waarin we actief zijn. En omdat spelen niet voelt als werken, wordt er stiekem veel gewerkt. Dat maakt ons succesvol. 
En die successen worden gevierd, met de mooiste plekken in het stadion en veel gedenkwaardige bedrijfsweekendjes. Events Travel is al lang geen hobby meer, het is een volwaardig bedrijf waar tientallen mensen hard werken om fans van sport blij te maken. Blije klanten slapen in een hostel vol supporters of nippen champagne in een box boven de middellijn van hun favoriete stadion. Precies zoals wij het bij de start voor ons hadden gezien.
 
 
 
"Het mag moeilijk zijn, maar het is mogelijk!”
 

Welke inzichten kan ik jou als ondernemer bijbrengen

 • Ik kan je helpen bij het uitdenken en uitvoeren van de strategie
 • Ik heb veel ervaring met opschalen (zowel nationaal als internationaal)
 • Het invoeren van zelfsturende teams
 • Het opbouwen en daarna behouden van een sterke bedrijfscultuur 
 • Het continu meten meten meten
 • Bedrijfsstructuur
 • Alle aspecten van Finance
 

Waar sta ik over 2 jaar

Over 2 jaar staat ons bedrijf weer volledig op de rit, sterker nog, we zijn dan verder dan dat we waen voordat Corona zijn intrede deed. Onze bedrijvengroep is verder geprofessionaliseerd en meetbaarder dan ooit! De doelen en status daarvan worden tot op de komma nauwkeurig gemeten en bekeken. Daarnaast help ik nog steeds andere ondernemers door mijn ervaringen te delen via nlgroeit en EO organisation.