Carla Snepvangers

Boralis Fund II

  • Operatie
  • Strategie
  • Innovatie
  • Zwaar weer
Beschikbaar
Ik ben een optimist, nieuwsgierig van aard en heb een grote focus op de toekomst, geniet van succes en houd er enorm van om in een team te werken.
Naast ondernemer ben ik bestuurslid bij het Amsterdam Maker Festival en lid van de Raad van Toezicht van Topsport Amsterdam. Ik vorm samen met Marijn Pijnenborg het management van Boralis.
 

Bedrijfsactiviteiten

Naast ondernemer ben ik een angel investor met een passie voor de digitale transformatie. Samen met Marijn Pijnenborg bouw ik mijn eigen concepten met een focus op Digital Health en Educatie en investeer in buitengewoon nieuw ondernemerstalent.
Na mijn studie Bedrijfskunde op Nyenrode Business University startte ik in 1991 vrijwel direct met mijn eerste bedrijf, een communicatieadviesbureau. Ondanks het succes daarvan, kwam bij mij na een paar jaar de wens op om – in plaats van te adviseren - iets te maken. Zo rolde ik midden jaren '90 via Joop van den Ende het televisievak in.
In het nieuwe millennium werd al snel duidelijk dat internet een totaal nieuwe dynamiek zou brengen in het media-vak. Zes jaar voor de komst van Youtube startte ik met mijn eigen bedrijf dat video’s voor internet produceerde. Nadat de bubbel was doorgeprikt, liep ik vervolgens in 2004 Ivo Niehe tegen het lijf. Dat leverde een avontuur op, dat uiteindelijk leidde tot de verkoop van mijn bedrijf.
Ik heb meer dan 20 jaar ervaring als ondernemer. Ben founder van meerdere ondernemingen, waaronder naast Niehe Media, ook Ace Concepts & Events en de Kromhouthal en ik ben als investeerder betrokken bij een aantal early-stage start-ups.
Recent heb ik op Harvard Business School de Executive Courses 'Launching New Ventures' and ‘Leading Growing Ventures’ gevolgd en heb ik voor mijn eigen plezier een aantal courses software- development afgerond (front-end en back-end). 

Mijn succesformule

Creëer zelfwerkzame overzichtelijke eenheden met professionals. Bouw platte, niet hiërarchische organisaties en zorg voor een inspirerende werkomgeving met gepassioneerde collega's.
 
 
"It's not about having access to people, it's about adding value to their life"

Welke inzichten kan ik jou als ondernemer bijbrengen

Blijf niet te lang hangen in plannen en processen, begin gewoon en zo snel mogelijk. Luister goed naar je klant en neem hun ervaring met je bedrijf en je product of dienst als belangrijkste leidraad voor verdere ontwikkeling. Wees niet bang om alles om te gooien. Denk groot. Zorg ervoor dat het je ambitie is om de grootste te willen zijn op jouw speelveld.

Waar sta ik over 2 jaar

Ik hoop een bijdrage geleverd te hebben aan het welzijn van alle mensen op de hele wereld en de aarde zelf.
 
Mijn bedrijf: Boralis Fund II