Caroline van den Bosch

Emeritor Procurement Services

  • Sales & Marketing
  • Schaalbaarheid
  • Strategie
  • Technologie
Niet beschikbaar
nlgroeit - Caroline van den Bosch

Als serieel ondernemer met meer dan 25 jaar ervaring, weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om je als ondernemer bij te laten staan door ervaren ondernemers. 

Momenteel ben ik een Business Coach en een betrokken Commissaris van een koekjesfabriek en fabrikant van windmolen fundaties op zee.  Ik ben een onafhankelijk denker, praktisch en inventief, gericht op het creëren van waarde voor klanten.

Denken, durven, doen én doorgaan. Zo heb ik de afgelopen 25 jaar verschillende ideeën tot ondernemingen ontwikkeld. Voor mij begint het met de algehele strategie van een onderneming met aandacht voor de echte klantvraag en sterke markt/productcombinaties.

Sinds 2017 ben ik ook actief als coach voor ondernemers. Ik wil graag mijn ervaring, kennis en inzichten delen met ondernemers en hen helpen het maximale uit hun onderneming te halen. Daarnaast ben ik een betrokken commissaris en moderator.

Mijn belangrijkste inzichten als ondernemer

Test acties klein en bouw deze met nieuwe inzichten uit. Wat is de belofte, de 'fear' die jouw product of dienst invult? Denk in termen van ideale klant en whole product.

Mijn succesformule

Goed luisteren, lef, persoonlijke aandacht, actiegericht.

Met een goed proces, volgt het resultaat vanzelf.

Waar sta ik over twee jaar

Ik ontwikkel me vooral verder als mens, met rust en nieuwe inzichten.

 

Mijn bedrijf

Mijn linkedInprofiel

 

nlgroeit - Caroline van den Bosch