Casper Bannet

Aethon & One Two Capital

  • Leiderschap
  • Personeel
  • Sales & Marketing
  • Financiering
Niet beschikbaar
Casper Bannet-nlgroeit
Als student Rechten bedacht ik me bij aanvang van mijn stage dat ik actie wilde. Niet werken in een stoffige omgeving, maar gaan! Van niets veel maken ben ik toen direct gaan doen. Met €650 startkapitaal draaien we 15 jaar later rond de 100 miljoen euro omzet. Ik kwam er met een flinke dosis opportunisme, scherp zijn op wat er om je heen gebeurt, vastberaden te zijn en vooral door te zetten.
 

Bedrijfsactiviteiten

Aethon richt zich op uitzenden en detacheren van personeel in de zorg, overheid, kinderopvang en onderwijs. Inmiddels ben ik niet meer operationeel actief bij Aethon.
 
One Two Capital is een onafhankelijke investeringsmaatschappij met een focus op de mid-market. Met One Two Capital streven we ernaar om de meest hands-on private equity investeerder te zijn van Nederland.
 

Wat heb ik geleerd als ondernemer

Doorzetten, doorzetten, doorzetten.
 

Mijn succesformule

Zoek geen heilige graal, maar doe het gewoon beter dan de rest.
 
 
“Doe het beter, veel beter..”
 

Welke inzichten kan ik jou als ondernemer bijbrengen

Met Aethon zijn we binnen 15 jaar van nul naar groot gegaan. Ik heb hierbij de pijn die bij het ondernemerschap komt kijken mogen ervaren, maar heb ook het avontuurlijke van de wereld van onbegrensde mogelijkheden gezien. Met mijn brede ervaring als algemeen leider kan ik goed adviseren. Ik ben altijd eerlijk en direct, met als doel je vooruit te helpen.
 

Waar sta ik over 2 jaar

Dan ben ik ruimschoots begonnen aan mijn volgende avontuur One Two Capital.
 
Mijn bedrijven: AethonOne Two Capital