Deepak Thakoerdien

Dynamiet Nederland en Project Du Meelaan

  • Innovatie
  • Sales & Marketing
  • Zelfsturing
  • Personeel
Beschikbaar
Ik ben een pragmatische ondernemer. Ik houd zaken graag zo simpel mogelijk. Mijn bedrijf Dynamiet Nederland heb ik in januari 2012 samen met mijn compagnon met een relatief klein budget opgericht. Ik geloof in het concept van deze compleet nieuwe dienstverlening en stuur daarbij aan op een beperkt aantal pijlers: mensen, procesverbetering, productverbetering, marketing, data en relaties. Door keihard te werken, volharding en discipline groeien we nu harder dan ik ooit had durven dromen.
 

Bedrijfsactiviteiten

Dynamiet Nederland: Online juridische dienstverlening; wij zijn gespecialiseerd in het privacyrecht en in het bijzonder in het ongedaan maken van disproportionele BKR-registraties. 
Project Du Meelaan: Vastgoedontwikkeling.
 

Wat heb ik geleerd als ondernemer

Er is geen geheim recept voor een goede ondernemer. Maar als die er wel zou zijn, zou één vaardigheid eruit springen: het vermogen om je te focussen en de beste stap te zetten in een situatie waarin geen enkele stap juist is.
 

Mijn succesformule

Het belangrijkste onderdeel van het bedrijf zijn de mensen die er werken. Daar blijf ik constant in investeren. Ik zorg ervoor dat de mensen het bedrijf zien als hun bedrijf. Tegelijkertijd investeer ik in zo veel mogelijk zelfsturende teams. Daarnaast investeer ik constant in procesmatige verbeteringen c.q. oplossingen.
 
 
“Het donkerste uur is net voor de dageraad.”
 

Welke inzichten kan ik jou als ondernemer bijbrengen

  • Hoe je ervoor zorgt dat je de juiste mensen in de bus krijgt en dat je deze mensen kunt behouden.
  • Jouw bedrijf als een geoliede machine laten lopen.
  • Ervoor zorgen dat je online beter vindbaar bent dan de rest.
  • Hoe je aan een uitstekende imago en reputatie bouwt.
 

Waar sta ik over 2 jaar

Elk bedrijf wordt uiteindelijk een technologiebedrijf. Over twee jaar zijn we als één van de eerste juridische kantoren in Nederland een volledige 'legal tech company'. Onze cliënten kunnen hierdoor volledig online geholpen worden.
 
Mijn bedrijf: Dynamiet Nederland