Dennis Teekamp Gout

VisionBI B.V.

  • Sales & Marketing
  • Zelfsturing
  • Strategie
  • Operatie
Niet beschikbaar
Beter laat dan nooit, dat was mijn motto toen ik op mijn 45e startte met VisionBI. Mijn drive is het creëren van een werkomgeving waar toegankelijkheid samengaat met professionaliteit. Daaronder versta ik het beste doen en je best doen voor onze klanten en ons team.
 

Bedrijfsactiviteiten

Business Intelligence, Data Analytics en Data Science.
 

Wat heb ik geleerd als ondernemer

De grootste valkuil is dat er als ondernemer veel op je afkomt dat je kan afhouden van het bereiken van je doelen. Het voortdurend terug blijven grijpen op focus en aandacht voor de kerndoelen is een blijvend leerproces. Daarin geleerd dat geduld en doorzettingsvermogen cruciaal zijn.
 

Mijn succesformule

Voor mij is ondernemen het succes in samenwerken, mensen de ruimte geven, niet denken dat ik het alleen kan en blijven leren door reflectie en feedback. Bewust tijd maken om aan je bedrijf te werken en dat weer mee te nemen in de volgende fase van persoonlijke en organisatie ontwikkeling.
 
 
"Ondernemen is continu in beweging zijn. Het is topsport en door er energie in te stoppen word je er beter in.“
 

Welke inzichten kan ik jou als ondernemer bijbrengen

In de eerste plaats met de missers die er de afgelopen jaren ook zijn geweest. Daarmee kan ik je helpen valkuilen te omzeilen die het proces van groei in de weg kunnen staan. Ook kan ik bijdragen door mijn focus op sales, Persoonlijke ontwikkeling en People management. Deze hebben er voor gezorgd dat VisionBI jaarlijks met meer dan 25% is gegroeid. Met deze ervaring breng ik jou als (startende) ondernemer graag verder op weg.
 

Waar sta ik over 2 jaar

We hebben nog veel te bereiken als VisionBI. Daar wil ik verder richting en energie in brengen. Over twee jaar ben ik dus nog volop bezig VisionBI verder uit te bouwen naar een dienstverlener die organisaties ondersteunt in de inzet van data als aanjager van vernieuwing en optimalisaties.
 
Mijn bedrijf: VisionBi BV
 
 
Note: Deze mentor is beschikbaar voor groeiondernemers met een omzet tot 1 miljoen euro.