Diana Krieger

Soverin B.V.

  • Strategie
  • Sales & Marketing
  • Schaalbaarheid
Beschikbaar
Diana Krieger-nlgroeit
Ik kies altijd voor de uitdaging en blijf daarom nooit in een branche hangen. Dit maakt me tot een zeer ervaren generalist, die uit veel verschillende groei fases, markten, landen, bedrijfsgroottes, startups, scale ups en corporates inspiratie en ervaring kan putten. Zoals bij de Dormaël groep, Wella, Procter & Gamble en Monsterboard.nl. Geen geboren (ras)ondernemer maar een ondernemende bouwer en leider.
 

Bedrijfsactiviteiten

Ik ben een zogenaamde serial entrepreneur en angel investor; onder andere mede-oprichter van privé e-mailbox Soverin, van anti burn-out app Welly, van SaaS interieur oplossing Cafedeco en het activatie platform GoodUp. Twee andere bedrijven zijn eerder succesvol verkocht. Verder ben ik oa actief bij het TheNextWomen Crowd Fund, founding boardmember van de Dutch Start Up Association, mentor bij Fare Capital, en adviseur bij GoFastForward. Ik heb een voorliefde voor ‘tech for good’.

Mijn succesformule

Er is niet een formule maar ik weet wel dat alles begint bij een unieke oplossing voor een echt probleem en een sterk team van mensen die de kennis, ervaring en passie heeft om het probleem op te lossen. Technologie en een propositie zijn natuurlijk belangrijke 'enablers', maar uiteindelijk zijn het de mensen die een echt en schaalbaar bedrijf maken.
 
 
" Pippi Langkous: Ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat ik het wel kan“

Welke inzichten kan ik jou als ondernemer bijbrengen

  • Just do it. Plannen maken is belangrijk, beginnen met uitvoeren is nog belangrijker.
  • Zonder falen, geen succes.
  • Verzamel sterke mensen om je heen, mensen die op deelgebieden beter zijn dan jijzelf.
  • Een onderneming en/of oplossing hoeft niet altijd 'disruptive' te zijn om een prachtig, duurzaam bedrijf mee op te bouwen.  
  • Groeien op eigen kracht is leerzamer en moeilijker dan gelijk funding weten op halen.

Waar sta ik over 2 jaar

Werkend met meerdere, talentvolle teams in prachtige bedrijven die allen in een groei(-versnelling) zitten. Impact creëren met digitalisering, innovatie, technologie en dit balanceren met de menselijke kant, met ‘human power’ en samenwerking.
 
Mijn bedrijven: Soverin  Welly Goodup en Cafedeco BV