Diederik Benders

Otherside Software

  • Bedrijfscultuur
  • Leiderschap
  • Strategie
  • Technologie
Beschikbaar
nlgroeir - Diederik Benders

Geen moneymaker, maar een bouwer. In 2005 gestart met mijn compagnon en jeugdvriend. In de eerste 10 jaar met heel veel pijn, tegenslag en moeite gegroeid naar een bedrijf met 18 medewerkers . In 2015 de geboorte van ons 'hernieuwde' ondernemerschap. Met de ervaringen van de eerste 10 jaar in de jaren daarna gegroeid naar een bedrijf met 100+  medewerkers, actief in verschillende landen. Vader van 3 kinderen en gelukkig man. Wielrenner en voetballer. 

Mijn bedrijfactiviteiten

Enterprise SaaS voor professionele dienstverleners in de sociale zekerheid, maakindustrie en healthcare.

Wat heb ik geleerd als ondernemer

De essentie van ondernemen is jezelf als ondernemer te bekritiseren en te ontwikkelen. Door zelf te ontwikkelen, krijg je ruimte om anderen te laten ontwikkelen en de juiste keuzes te maken voor de groei van je bedrijf. 
 

Mijn succesformule

Een torenhoge ambitie combineren met scherpe aandacht voor de inhoud en details. Zorg ervoor dat iedereen in het bedrijf weet welke kathedraal je samen aan het bouwen bent en dat iedereen hier hetzelfde enthousiasme voor voelt. 

"Ondernemen is jezelf iedere dag uitdagen weer een beetje beter te worden"

Welke inzichten kan ik jou als ondernemer bijbrengen

Iedere dag jezelf afvragen: doen we het goed genoeg? Ben ik goed genoeg voor mijn mensen, ben ik slim genoeg om alle ontwikkelingen op tijd te zien en mijn strategie hierop aan te passen, zonder koersvastheid te verliezen? Doel (bijna) behaald? Dan moeten we ambitieuze nieuwe doelen stellen! Maar bovenal: bekritiseer en concretiseer je ambitie. Als ondernemer kun je (in mijn beleving) alleen succesvol zijn als je de grote lijnen van strategie combineert met het perfectionisme van de details. 

Waar sta ik over 2 jaar

Hopelijk nog steeds gezond en gelukkig met mijn gezin en met een grotere rimpeling in het water door een verdubbeld bedrijf.

Mijn bedrijf: Otherside Software

Mijn LinkedIn