Dolf Kos

Sales Marketing Group B.V.

  • Personeel
  • Schaalbaarheid
  • Strategie
  • Zwaar weer
  • Sales & Marketing
Beschikbaar
nlgroeit - Dolf Kos

Een gedreven ondernemer, die meerdere bedrijven heeft opgebouwd, overal kansen ziet en kansen grijpt.

Iets over mijzelf

Als ras ondernemer nooit voor een baas gewerkt. Vanaf de zolder kamer een bedrijf opgebouwd tot aan 85 man personeel in 2012. Na de afgeronde HBO studie in 2002 heb ik verschillende bedrijven opgericht, groei meegemaakt, de bijkomende groeipijnen ervaren in verschillende fases, personeel in dienst gehad en helaas zelfs een faillissement meegemaakt. 

Als ondernemer ben je een spin in het web. Je moet je bezig houden met alle aspecten; van marketing, sales en management tot aan hrm en finance. Uitdagingen ga ik niet uit de weg en het glas is altijd half vol. Je kunt zo groot worden als je zelf wilt door te focussen op waar je goed in bent en de rest aan de juiste personen te delegeren. 

Digital marketing en e-commerce lopen als een rode draad door mijn leven. Nog steeds ben ik succesvol eigenaar van meerdere ondernemingen. Dagelijks adviseer en ondersteun ik MKB bedrijven en enkele multinationals in verschillende branches. 
Door de sterke combinatie van jarenlange ervaring, kennis, bedrijfsmatige inzichten en (stakeholder) management vaardigheden, kan ik pragmatische en werkbare oplossingen realiseren. 
 

Mijn succesformule

Online Marketing is cruciaal, focus op je tienen, vergroot je cirkel van invloed, ga voor goud, maar weet ook te relativeren. Quality time counts.

"Denk in kansen. Focus op je tienen. Ga voor goud, maar besef dat dit niet het belangrijkste is in het leven."

Welke inzichten kan ik jou als ondernemer bijbrengen

  • De laatste digitale marketing strategieën.
  • Hoe je oplossingsgericht denkt en uitdagingen aan kunt gaan.
  • Het verminderen van de druk op je schouders, door te versimpelen en je eigen enthousiasme en energie te behouden.
  • Ik sta voor pragmatiek, resultaat, oplossingen vinden, drive, positiviteit.

Waar sta ik over 2 jaar

Ik vind het belangrijk dat meer mensen doen wat ze leuk vinden. Hier ben je doorgaans ook het beste in. Met één van m’n bedrijven Sales Marketing Group -waar freelancers elkaar samen versterken- wil ik graag in 2021 ruim 100 ondernemers/freelancers geholpen hebben dit te bereiken.

Mijn bedrijf: SalesMarketingGroup

LinkedIn profiel

 

Dolf Kos - Sales Marketing Group