Elke Coolen

DeeDee Pouch Professionals

  • Bedrijfscultuur
  • Duurzaam ondernemen/MVO
  • Leiderschap
  • Strategie
Beschikbaar
nlgroeit - Elke Coolen

Ik zie mijzelf als resultaatgerichte ondernemer met een focus op positieve energie. Oprechte aandacht voor mensen (klant en team) en eigenwijs durven zijn geeft mij die energie om ons bedrijf en mezelf te laten groeien. Samen met mijn zus Inge zijn wij de tweede generatie van ons familiebedrijf DeeDee. Als sparringspartners houden we elkaar scherp in de niche markt van complexe verpakkingen. Persoonlijk geniet ik van een goede balans tussen commercie en bouwen aan de strategie. Ik geef daarbij graag aandacht aan de ontwikkeling van onze mensen en alles op gebied van duurzaamheid in de verpakkingsbranche.

  • Ben jij tweede generatie familiebedrijf?
  • Ontwikkel en creëer jij een uniek product of dienst op jouw persoonlijke manier?
  • Ben je internationaal actief of wil je dat worden?
  • OF, word jij ook met regelmaat ‘eigenwijs’ genoemd binnen je branche?

Dan word ik graag jouw mentor!

Bedrijfsactiviteiten

DeeDee ontwikkelt en levert duurzame stazakken, passend bij het product en proces van onze klanten.

Wat heb ik geleerd als ondernemer

Als perfectionist heb ik vooral mogen leren om los te laten en in plaats van dingen zelf te doen, mensen in hun kracht te zetten om zelfstandig, met hun eigen talenten succesvol te zijn. Daarmee ontstaat er dubbele positieve energie en bruist DeeDee aan initiatieven. Ik heb daarmee mijn rol als leider beter in kunnen vullen, met focus op onze visie en het tijdig durven nemen van beslissingen.

Mijn succesformule

Focus en positieve energie geeft succes, het maken van impact met lef geeft voldoening.

"Maak impact met eigenwijsheid, en laat je bedrijf samen bruisen van de positieve energie!"

Welke inzichten kan ik andere ondernemers bijbrengen

Ik zou andere ondernemers graag helpen om IN het bedrijf resultaatgericht en energetisch te blijven, maar ook AAN het bedrijf te werken door een scherpe visie te creëren, die je helpt om nieuwe ontwikkelingen te omarmen. Zo sloten wij duurzaamheid in ons hart, waarmee we als bedrijf en persoonlijk bijdragen aan een betere toekomst. De bedrijfscultuur creëren die voelt als een warm bad is daar een wezenlijk onderdeel van.

Waar sta ik over 2 jaar

Over 2 jaar is DeeDee verder gegroeid als eigenwijs, uniek bedrijf én brengen we de meest duurzame verpakkingen in de markt. Als directie houden wij onze focus en visie scherp en tonen nog meer lef om de juiste initiatieven te ondersteunen. En als mens leg ik nog meer focus op het mentoren van ondernemers en het coachen van mensen, want groei bij ambitieuze mensen faciliteren geeft mij het allermeeste energie.

Mijn bedrijf: DeeDee pouch proffesionals 

Mijn LinkedIn

Lees ook: Onderschatting als grootste vijand: 8 leerpunten voor ondernemers in de corona strijd