Elwin Spoel

Certus Groep en De Lerende Ambtenaar

  • Bedrijfscultuur
  • Leiderschap
  • Strategie
  • Zelfsturing
Beschikbaar
Ik ben sinds 2009 ondernemer met ervaring binnen HR en opleiding gerelateerde diensten. Een groeiende organisatie creëren doe je niet alleen. Door talentvolle mensen om je heen te verzamelen kun je op veel grotere schaal impact maken. Als ondernemer werk ik actief aan een duurzame groeicultuur. Ik vind het belangrijk om mensen verantwoordelijkheid te geven en vanuit verbinding kwalitatieve en innovatieve diensten te ontwikkelen die  waardevol zijn voor onze opdrachtgevers. 
 

Bedrijfsactiviteiten

Mijn organisaties richten zich op personeelsbemiddeling, opleiden, coaching en arbeidsmobiliteit voor de overheid.
 

Wat heb ik geleerd als ondernemer

Risico's durven nemen, groeistrategieën, groeicultuur creëren, faciliterend leiderschap, coaching, innovatie, lerende organisatie creëren, aanbesteden en nog veel meer.
 

Mijn succesformule

Een team opbouwen met een sterke verbinding met elkaar en de doelstellingen van de organisatie. Mensen in hun kracht zetten en een lerende organisatie creëren. Diensten en producten ontwikkelen die je kernpropositie versterken.
 
 
"Wees ambitieus en durf risico te nemen. Omring jezelf met mensen die andere kwaliteiten hebben en deel successen met elkaar!”
 

Welke inzichten kan ik jou als ondernemer bijbrengen

Hoe je een lerende organisatie creëert.
Hoe je de kwaliteiten van je personeel benut.
Hoe je zorgt voor zelfsturing.
Hoe je een groeicultuur creëert.
 

Waar sta ik over 2 jaar

Dan heb ik 3 vestigingen van mijn organisatieadvieusbureau en een digitale leeromgeving voor de overheid waar minimaal 100 organisaties gebruik van maken.