Erik Alberts

Marktrade B.V.

  • Zelfsturing
  • Internationaliseren
  • Financieel Management
  • Operatie
Beschikbaar
Erik Alberts-nlgroeit
Ik ben een hands-on ondernemer die geniet van de vrijheid en de uitdagingen van het ondernemerschap. Het proces om van niets iets te maken drijft mij enorm, zowel zakelijk als privé. Ik geloof in een goede cijfermatige voorbereiding in combinatie met logisch verstand en dan gaan. Uiteraard na teamoverleg. Het combineren van mijn gezinsleven met het ondernemen is altijd een vertrekpunt geweest in mijn keuzes.
 

Bedrijfsactiviteiten

In 2002 gestart vanuit een zolderkamer met beperkte middelen is Marktrade inmiddels een top 3 speler geworden in de Benelux retail markt van private label printer supplies en recycling. We ontzorgen onze klanten op het gebied van marketing, category management, logistiek en productie waarbij we streven naar de hoogst haalbare operationele prestaties.
 

Wat heb ik geleerd als ondernemer

Dat als je snel wilt gaan je alleen moet reizen, maar als je ver wenst te komen beter samen op pad kunt gaan.
 

Mijn succesformule

• Werk actief aan zelfkennis. Waarom maak ik deze keuzes?
• Focus! Zeg nee tegen ruis en besteed zaken slim uit aan anderen zonder de regie te verliezen.
• Volhard in je ondernemersdroom.
• Ga voor de lange termijn menselijke relatie en wees bereid met hen te delen en te luisteren.
• Werk met een margin of safety in je deals.
 
 
“De markt is waar de mensen zijn”
 

Welke inzichten kan ik jou als ondernemer bijbrengen

Ik kan naar je uitdagingen luisteren en daarop feedback geven in de vorm van prikkelende vragen waarmee je zelf aan de slag gaat. Het doel hiervan is tot jouw inzicht te komen en uit te werken welke opties er zijn qua volgende groeistappen. Tevens wil ik mijn successen en fouten met je delen door te vertellen over mijn ondernemersreis tot op heden. Mijn voornaamste interesses en skills liggen op new business development, personal development, finance en strategie.
 

Waar sta ik over 2 jaar

Ik ben parttime operationeel ondernemer in mijn huidig bedrijf, maar ook bezig met andere zakelijke en privé uitdagingen. Een daarvan is dat ik een deel van mijn tijd wil besteden aan het helpen van jongere ondernemers via dit platform.

Mijn bedrijf: Marktrade