Erik Pouwen

Advanced Solutions Nederland, Advocaci

  • Internationaliseren
  • Innovatie
  • Technologie
  • Sales & Marketing
Beschikbaar
Tech ondernemer. Global succes gehad met Advocaci en EV Box. Van eerdere fouten veel geleerd. Nu ondersteunen we bedrijven met cutting edge technologie (AI, SAAS, IoT, XR, 5G) met als doel om deze naar de wereldmarkt te brengen.
 

Bedrijfsactiviteiten

Artificial Intelligence & Smart Products, IoT en Data Science & Analytics: development en introductie van slimme tech producten/applicaties met de global core teams van AWS, SAP, KPN, IBM en ARM. Wij ondersteunen start-ups met veel kennis van gestructureerd New Product Development, product markt-fit, growth hacking, strategische innovatie, algoritmen en Artificial Intelligence. Partner in Big Science Europe.
 

Wat heb ik geleerd als ondernemer

Dare to disrupt: the winner takes it all. Zorg dat je als eerste bent op de markt en zoek aansluiting bij marktleiders voor de distributiekracht. Combineer sales kracht met intelligentie/excellente kennisdragers. Zorg voor het juiste team en zoek geen klonen van jezelf. Zonder wrijving geen glans.
 

Mijn succesformule

Vroege introductie van technologie in de markt. Delivering tomorrows' solutions today! Gewoon doen. In het NXT Lab in Brainport Eindhoven testen we nu continu met 5G, Edge Computing, Cloud etc. om te leren en te introduceren.
 
 
“Enjoy tech, play the game, dare to fail, get up, work hard & have fun!”
 

Welke inzichten kan ik jou als ondernemer bijbrengen

Waar is de Blue Ocean in jullie markt? Hoe versnel je jouw time to market? Met wie partner je voor meer succes? Hoe bouw je met jullie kennis/kunde onderscheidende producten voor een wereldmarkt? Hoe vind je aansluiting bij de juiste spelers en verbeter je jouw distributie? Hoe haal je het beste uit de mensen om je heen?
 

Waar sta ik over 2 jaar

Speler met meerdere fomules actief op de wereldmarkt: toonaangevend in AI, IoT, 5G en Big Data toepassingen. AI en algoritmen als leidraad binnen alle bedrijven.