Floris Vervat

Senior Service en Jeeves

  • Bedrijfscultuur
  • Personeel
  • Innovatie
  • Sales & Marketing
Niet beschikbaar
Ik ben een ondernemer in de klassieke vorm. Direct na de middelbare school ben ik klein gestart en heb ik stap voor stap mijn organisaties opgebouwd. Ik heb daarbij alle fasen doorlopen, tot en met het verwelkomen van grote investeerders, die je heel veel kunnen leren. Voor mij is sociaal ondernemen het recept om voor de lange termijn te gaan. Je moet met ondernemen iets toevoegen aan de maatschappij. Dan klopt het en kan jij je team van medewerkers sneller motiveren om te groeien naar een groter gemeenschappelijk doel.
 

Bedrijfsactiviteiten

Senior Service: het leveren van aanvullende mantelzorg om senioren zo lang mogelijk zelfstandig thuis te laten wonen en ervoor te zorgen dat hun eigen mantelzorgers niet overbelast raken.
Jeeves: het leveren van gastvrije diensten aan ziekenhuizen, luchthavens, horeca en de zakelijke markt. 
 
Samen hebben de organisaties ruim 1100 medewerkers in dienst.
 

Wat heb ik geleerd als ondernemer

Dat veel medewerkers in dienst hebben helemaal geen obstakel is, we leven in tijden dat je steeds mooier en gemakkelijker een gemeenschappelijk doel kan formuleren.
 

Mijn succesformule

Geen grote risico's nemen, solide steeds sneller bouwen. Neem jezelf niet te serieus, wees vrolijk en daarmee zelf het voorbeeld. Tenslotte, maak gebruik van je gunfactor.
 
"Aandacht is omzet”
 

Welke inzichten kan ik jou als ondernemer bijbrengen

De waarde van een niet hiërarchische organisatie, waarbij je tussen je medewerkers staat en toch leiderschap toont als dit nodig is. Op tijd groter gaan denken, als het fundament klopt.
 

Waar sta ik over 2 jaar

Nog steeds aan het roer van de marktleider op het gebied van langer zelfstandig thuiswonen voor senioren en hun mantelzorgers.
 
Mijn bedrijf: Senior Service en Jeeves
 
Seniorservice
Jeeves