Fritz Korten

Frisse Blikken en Fresca Group

  • Personeel
  • Strategie
  • Leiderschap
  • Bedrijfsovername
Beschikbaar
Van consultant naar ondernemer naar ondernemende investeerder; dit is mijn ontwikkeling in de afgelopen 15 jaar. Hierin heb ik altijd geprobeerd om anderen te helpen met mijn nieuwsgierigheid, scherpte en creativiteit. Ik vind het uitdagend om organisaties (en merken) van de toekomst te bouwen, waarin klanten, talenten en ondernemers gelukkig zijn. Het liefst samen met anderen, want dan wordt het altijd beter en leuker.
 

Bedrijfsactiviteiten

Consultancy, detachering, talentontwikkeling en investeren.
 

Wat heb ik geleerd als ondernemer

Een succesvol en duurzaam bedrijf bouwen kun en wil je niet alleen doen; zoek mensen om je heen die beter en slimmer zijn dan jij en die jouw rol kunnen overnemen. Dat is een hele uitdaging, want dat vraagt om loslaten en delen. Maar delen is vermenigvuldigen.
 

Mijn succesformule

Ik heb een geweldige compagnon die ik 100% vertrouw en die mij aanvult. Daarnaast kan ik potentieel in talenten en ideeen zien, die anderen (of talenten zelf) nog niet zien. Dat zien, delen en waarderen creëert succes voor anderen en mijzelf. In het kort: vrijheid + verantwoordelijkheid + vertrouwen = duurzaam succes.
 
 
“Als je oprechte hulpvragen durft te stellen, dan krijg je slimme antwoorden en betrokken mensen om je heen.”
 

Welke inzichten kan ik jou als ondernemer bijbrengen

Ik help graag bij vragen die gaan over het creeren van een succesvolle strategie, het bouwen aan een sterk merk, het (blijven) groeien in personeel, het zoeken naar de juiste compagnon, het creeren van een duurzame bedrijfscultuur en het onafhankelijk worden van jouw bedrijf zodat het bedrijf groter wordt dan jij.
 

Waar sta ik over 2 jaar

Met beide benen op de grond: nog steeds veel tijd voor mijn gezin en voor ondernemers die mij als mentor of ondernemende investeerder aan boord willen hebben.
 
Mijn bedrijf: Frisse Blikken en Fresca Group
 
 
Podcast van Groeivoer