Gerard Lokhorst

HumbleBuildings

  • Sales & Marketing
  • Technologie
  • Bedrijfscultuur
  • Duurzaam ondernemen/MVO
Beschikbaar
Gerard Lokhorst - nlgroeit
Iedere dag bezig met innovaties binnen het beheer van vastgoeddata. Een tikkeltje eigenwijs, tegendraads en erg praktisch. En o ja, altijd op zoek naar verbetering, vernieuwing én samenwerking. Vaak word ik door anderen zo getypeerd. Terecht? Ja, dat moet wel, want naast deze omschrijvingen ben ik voor velen ook een open boek: what you see, is what you get.
 

Bedrijfsactiviteiten

Wij maken vastgoed beheer management beter – veel beter…. Klinkt niet zo ‘Humble’? Misschien wel niet.. Maar we zijn het wel hoor.. ‘bescheiden’, want uiteindelijk gaat het helemaal niet om ons, maar om jouw uitdagingen en doelen. Zonder jou en andere klantenrelaties met toffe en complexe vraagstukken, zouden wij niet doen wat we doen vandaag. Wij stappen in waar jij je op dit moment bevind in jouw proces, en helpen je zo op pad naar vastgoed beheer management succes.
 

Wat heb ik geleerd als ondernemer

Ik heb vooral heel veel geleerd van hoe dingen niet moeten door vaak op mijn bek te gaan helaas. Rode draad door alles heen wat ik gedaan heb is mij openstellen voor anderen en ik heb er dan ook in geloofd dat je samen veel verder komt dan alleen! Samenwerking is dan ook echt iets wat ik volledig omarm. Niet bang zijn voor je concurrentie maar samen de markt beter maken! Elke dag een beetje beter en mooier! Dat is waar ik het voor doe.
 

Mijn succesformule

Samenwerking binnen de sector van vastgoed. Niet bang zijn voor wat een ander vindt van wat je doet of wie je bent, maar gewoon mijn eigen pad volgen om samen met anderen iets binnen een conservatieve sector te veranderen.
 
 
“Altijd op zoek naar verbetering, vernieuwing én samenwerking. Samen kom je verder!”
 

Welke inzichten kan ik jou als ondernemer bijbrengen

Andere ondernemers kan ik helpen op het gebied van innovaties binnen hun bedrijf. Mijn vizier is altijd gericht op innovatie en vooruitgang. Niet omdat dit zo nodig moet, maar omdat het kan. Omdat het je meestal verder brengt of in ieder geval op een andere plek. Sla je geen nieuwe wegen in, dan blijf je staan of nog erger: keer je terug naar waar je vandaan komt. Daar waar de route ooit doodloopt… . Bovendien geeft buiten de gebaande paden je plezier en levert het vaak flink wat op. Daarnaast kan ik ondernemers goed verder helpen in de gedachte rondom het automatiseren van hun eigen interne processen. Als laatst vind ik het fantastisch om bezig te zijn om ons bedrijf op het gebied van marketing en communicatie net wat anders te positioneren dan de rest! Het gaat immers om de 3 B's: Beleving, Betekenis en Bevlogenheid.
 

Waar sta ik over 2 jaar

Over 2 jaar heb ik nog meer een vrije rol gekregen binnen mijn bedrijven waardoor ik mij volledig kan focussen op innovaties in de markt van vastgoedbeheer.
 
Mijn bedrijf: HumbleBuildings