Gerard van de Looi

DearNova

  • Bedrijfscultuur
  • Innovatie
  • Leiderschap
  • Zelfsturing
Beschikbaar
Gerard van de Looi
Ik geloof in duurzame groei. Duurzame groei is het resultaat van het creëren van een aantrekkelijk bedrijf met een aantrekkelijk product. Mijn rol is om mensen in hun kracht te zetten, ze te inspireren en ze persoonlijk te laten groeien, zodat de onderneming met hen meegroeit. Zelfsturing heeft er voor gezorgd dat ik mijn werk nu in drie dagen kan doen. Ik heb nu tijd om jou te leren hoe je dit ook kunt doen.
 

Bedrijfsactiviteiten

Ik ben in 2000 gestart met DearNova, een onderneming die online toepassingen maakt voor Nederlands grootste organisaties. Sinds de start staan bij DearNova menselijke waarden en kwaliteiten van medewerkers centraal.
 

Mijn succesformule

Het succes van DearNova zit volledig in de mensen die er werken. Wees goed voor je medewerkers, neem ze serieus, geef ze verantwoordelijkheid en vertrouwen. Sinds we in 2014 zelfsturing hebben ingevoerd, merk ik dat iedereen binnen DearNova structureel gelukkiger is en dat de resultaten van de onderneming zijn verbeterd.
 
"The key to management is to get rid of the managers" - Ricardo Semler"
 

Welke inzichten kan ik jou als ondernemer bijbrengen

Mijn belangrijkste inzicht als ondernemer is dat je onderneming veel harder groeit wanneer je je medewerkers de volledige verantwoording en het volledige vertrouwen geeft. Waarschijnlijk is de ondernemer de grootste rem op de groei van de onderneming.
 

Waar sta ik over 2 jaar

Ik heb mijn bedrijf Dear Nova inmiddels verkocht. 
 
Mijn (voormalige) bedrijf: Dear Nova