Gerben Lievers

Ubari BV

  • Schaalbaarheid
  • Innovatie
  • Sales & Marketing
  • Strategie
Beschikbaar
Ik ben een gepassioneerde ondernemer die de afgelopen 10 jaar een destijds in zwaar weer verkerend familiebedrijf heeft getransformeerd tot een landelijk toonaangevend online marketing bureau. Sinds de verkoop van dit bedrijf (begin 2020) ben ik vol energie actief in het ondersteunen van groeiende bedrijven bij de vele ontwikkelingen- en uitdagingen waar zij voor staan. Dit doe ik vanuit mijn nieuwe bedrijf Ubari. 
 

Bedrijfsactiviteiten

Mijn bedrijf biedt een online platform om starters en gevestigde ondernemers te helpen bij hun groei.
 

Wat heb ik geleerd als ondernemer

Op 23-jarige leeftijd stapte ik in het in zwaar weer verkerende familiebedrijf dat ik in enkele jaren transformeerde qua dienstverlening, businessmodellen, klanten en partners. Het bedrijf is nu één van de toonaangevende spelers op het gebied van digitale marketing in Nederland. De afgelopen jaren heeft het bedrijf veel prijzen gewonnen voor vakmanschap- en ondernemersschap (o.a. Deloitte Fast50 5x). Ondernemen is topsport, daar weet ik echt alles van.
 

Mijn succesformule

Revoluties geven veel weerstand, maar de snelheid van evolutie gaat soms ten koste van de continuïteit van een bedrijf. Soms moet het roer volledig om. Het bedrijf opnieuw uitvinden. Mijn succesformule is bedrijven laten opereren vanuit een (volledig) ander perspectief dan dat ze gewend zijn. Van organisatieperspectief naar klantperspectief. Extreem klantgerichte bedrijven met aantoonbare toegevoegde waarde winnen altijd.
 
 
"Zelf het scherpste mes kan zichzelf niet slijpen en vreemde ogen bieden soms een geheel ander perspectief.”
 

Welke inzichten kan ik jou als ondernemer bijbrengen

In de afgelopen 10 jaar heb ik veel vlieguren gemaakt als groei-ondernemer. Mijn bedrijf groeide extreem snel. Deze inzichten, lessen en methoden wil ik je graag bijbrengen. Niet alleen om ervoor te zorgen dat jouw bedrijf sneller kan groeien dan dat het nu doet, maar vooral hoe je deze groei kunt bijbenen als bedrijf- én als man- of vrouw aan het roer. Ik heb ruime ervaring in doelgerichte sales- en marketing methodieken, processen en strategieën. Eveneens heb ik ervaring in het ophalen van groeigeld om jouw ambities waar te kunnen maken en hoe je jouw bedrijf (en jezelf) gereed kunt maken in elk aspect wanneer je extreem gaat groeien. Tijdens mijn reis als ondernemer leer ik nog elke dag van mijn adviseurs- en mentoren. 
 

Waar sta ik over 2 jaar

Over twee jaar heeft mijn nieuwe bedrijf Ubari minstens duizend ondernemers aantoonbaar geholpen bij het laten groeien van hun bedrijf in bijvoorbeeld meer- en betere klanten dankzij het online groeiprogramma van Ubari.
 
Mijn bedrijf: Ubari