Jan Willem Hoitsma

Brand New Day

  • Bedrijfscultuur
  • Strategie
  • Schaalbaarheid
  • Leiderschap
Beschikbaar
Ik krijg energie van het snel laten groeien van organisaties en streef naar een duurzaam teamsucces, met een lach. Ben goed in het regisseren en leggen van verbindingen met klanten, partners en collega’s. Resultaten behalen, ambassadeurs maken van klanten en verantwoord zaken doen zijn hierin mijn drijfveren. Ben gericht op mensen en enthousiasmeer op natuurlijke wijze collega’s en medewerkers. Zoek als ondernemer altijd naar new business developments en creatieve oplossingen, met oog voor detail, om het onmogelijke mogelijk te maken. Gedreven, doelgericht en hard op de inhoud, zacht op de relatie passen bij de manier waarop ik leef.
 

Bedrijfsactiviteiten

Pensioenbank. Het aanbieden van een platform voor het online managen van op- en afbouw van vermogen.

 

Wat heb ik geleerd als ondernemer

Focus aanbrengen in je strategische keuzes zorgt voor groei, investeer tijd en geld in goede mensen en neem tijdig afscheid van collega's die niet presteren of passen in het team. Het team is sterker dan de som van de individuen. Het lijkt niet altijd zoals het is, dus onderzoek vanuit meerdere invalshoeken en vraag altijd door. Luister naar de mening van mensen die het beter kunnen, moeten weten dan mijzelf. Geef ze zelf het eigenaarschap, ruimte en verantwoordelijkheid om ideeën tot een succes te maken.
 

Mijn succesformule

Het neerzetten van een ondernemende mensgerichte cultuur, waarin successen vieren, teamspirit en obsessieve klantgerichtheid belangrijk zijn voor het realiseren van exponentiele groei. Door van iedereen die zicht klant voelt ambassadeurs te maken in combinatie met een motiverende leiderschapsstijl is het een teamsucces.
 
 
“Ambassadeurs maken van klanten door ze positief te verbazen en het iedere dag weer een beetje beter te doen.”
 

Welke inzichten kan ik jou als ondernemer bijbrengen

Focus aanbrengen in de strategie, salesfunnel management, multi channel distributie, cultuur neerzetten en teams bouwen.
 

Waar sta ik over 2 jaar

Na de verkoop van Brand New Day Premiepensioeninstelling aan a.s.r. ben ik als informal investor betrokken bij meerdere groeibedrijven. Daarnaast heb ik een aantal commissariaten, gebruikmakend van mijn in 2021 afgeronde opleiding tot toezichthouder aan de Erasmus Universiteit. Verder sluit ik niet uit dat ik over 2 jaar nog een CEO rol heb in een groeibedrijf.
 
Mijn bedrijf: Brand New Day
 
 
Brand New Day