Jeroen Mes

Expert

TSM Partners

  • Strategie
  • Financieel Management
  • Zwaar weer
  • Leiderschap
Beschikbaar
Vertrouwde adviseur/coach voor MKB bedrijven in de technische en technologische maakindustrie. Langdurige ervaring als strategisch bedrijfsadviseur én als 'hands-on' CEO/MD bij industriële ondernemingen. Expertise in uitdagende fasen en/of bij forse koerswijzigingen in de bedrijfsontwikkeling: strategische herpositionering, internationalisatie, doorgroei, turnaround, herstructurering, maar ook opvolging of -overdracht in familiebedrijven. Passie voor mensen. Brede internationale ervaring.
 

Bedrijfsactiviteiten

TSM Partners staat voor ondernemend management in middelgrote en kleinere ondernemingen. Onze partners zetten hun energie en uitgebreide kennis, ervaring en netwerken in voor MKB bedrijven die voor een nieuwe, uitdagende fase of ingrijpende koerswijziging in hun ontwikkeling staan. Altijd vanuit een actieve, eindverantwoordelijke rol in het management van de onderneming. 

Wij bieden ‘hands-on’ management en richten ons per definitie op lange termijn waarde creatie. Wij geloven in wat wij doen, daarom delen wij waar mogelijk mee in het bedrijfsrisico. Via een directe financiële participatie.
Echt ondernemend management dus!
 

Waarover kan ik jou adviseren

Vanuit langdurige eigen ervaring als management consultant én CEO/MD van meerdere middelgrote MKB ondernemingen, vaak in uitdagende omstandigheden, stel ik mijn kennis, expertise, netwerken en energie graag ter beschikking aan MKB bedrijven in de maakindustrie, met name daar waar forse koerswijzigingen noodzakelijk en/of gewenst zijn
 

Mijn ervaring

Na mijn studies Civiele Techniek aan de TU Delft en MBA aan de London Business School ben ik 7 jaar actief geweest als adviseur bij McKinsey&Company in Nederland en internationaal. Gedurende de afgelopen 25 jaar ben ik actief geweest als CEO bij MKB ondernemingen in diverse industrieën: machinebouw, metaalbewerking, automotive, energie, milieutechnologie, waterzuivering, AGV's, greentech, media (print). Tevens begeleid ik als coach/mentor een aantal start-ups in de space sector.
 
Mijn bedrijf: TSM Partners