Joost Istha

ZIGT

  • Sales & Marketing
  • Leiderschap
Beschikbaar
Joost Istha - nlgroeit

Ik was vaak lastig en werd ook geregeld weggestuurd door mijn baas. Uiteindelijk heeft deze route me sterk gemaakt en per heden kan ik nu zaken realiseren die ik wil. Uiteraard in een Nederlandse cultuur van samen en met zijn allen. Pas nadat ik meer ondernemers tegenkwam en ook echt met ze sprak leerde ik dat er meer van zulke mensen zijn zoals ik. En dat vind ik supercool. Ondernemers zijn de mensen die werk zo superleuk vinden dat ze het ook nog eens zelf maken. En daar hoor ik bij. Dat geeft mij een rijk gevoel.

Bedrijfsactiviteiten

Ik onderneem al lang maar heb pas echt een bedrijf vanaf mijn 35ste: ZIGT, een mediabureau met een jaaromzet van 60 miljoen euro. Ik vind het fijn om te ondernemen met het gevoel dat we het met z’n allen doen. 

Wat heb ik geleerd als ondernemer

Wij zijn een unieke groep mensen. Jij bent echt anders dan anderen en alleen door je te omringen met echte collega’s word je beter, daarom ook voor mij nlgroeit!

Mijn succesformule

Als je denkt dat je er bent, heb je verloren.

"Hard werken loont"

Welke inzichten kan ik jou als ondernemer bijbrengen

Een ondernemer is een beperker. Als ondernemend persoon zie je veel en de neiging is er om ook veel aan te pakken. Door duidelijk te kiezen, doelen te stellen en goed te monitoren hoe het gaat kom je er wellicht. Laat je niet afleiden van het pad. Kortom beperk je tot belangrijke zaken. En vooral doe dingen. Kom in actie want het begint bij jou. Ik merk in de ondersteuning en begeleiding van jonge ondernemers dat ik grote uitdagingen, flinke adviezen en slimme boeken, praktisch en snel toepasbaar kan maken. Met als doel juist jou, snel verder te helpen.

Waar sta ik over 2 jaar

ZIGT groeit, mijn rol in het bedrijf is veranderd en wat vooral niet is veranderd is dat juist de ondernemer start en doet.

Mijn bedrijf: ZIGT

Mijn LinkedIn

Joost Istha - nlgroeit
Hoe genereer je leads? Bekijk de tip van Joost Istha