Jos Maassen

Make Marketing Magic

  • Schaalbaarheid
  • Strategie
  • Sales & Marketing
Beschikbaar
Jos Maassen

Ik ben als ondernemer niet anders dan gewoon als mens. Als ik het in één zin moet zeggen; ik wil mijn volle potentie leven. En daar doe ik alles voor. Ik wil het maximale uit mezelf halen, maar ook uit de mensen om mij heen en uit mijn bedrijf. Er liggen zoveel kansen, er is zoveel potentieel dat wil ik graag benutten. Dat maakt me gelukkig. Dat is ook weleens lastig (vraag maar aan m’n thuisfront). Ik heb grote ambities, grote dromen. Maar weet ook – door schade en schande – dat je heel veel kleine stapjes moet zetten om er te komen. En dat opgeven geen optie is. 

Bedrijfsactiviteiten

Iedere organisatie heeft professionele- & effectieve marketing nodig om te groeien. Daar geloven wij in. En omdat het onze droom is zoveel mogelijk bedrijven te helpen bij hun groei, brengen wij bewezen marketing strategieën samen in gestroomlijnde processen en slimme techniek. Hierdoor kunnen wij voor bedrijven, groot en klein, Radar Marketing doen zonder hoge kosten. Anders gezegd: “We level the playing field”, zodat jij nieuwe klanten kunt binnenhalen en meer business kan doen bij bestaande klanten.

Mijn belangrijkste inzichten als ondernemer

Ik heb er nogal wat verzameld in de loop van de jaren maar hierbij mijn top 3:
1) Doe alleen waar je heel goed in bent en laat de rest aan anderen. M.a.w. verzamel fantastische mensen om je heen.
2) Maak duidelijke keuzes. Keuzes geven richting en focus.
3) Durf tegen de stroom in te zwemmen en te blijven zwemmen!

Mijn succesformule

Ik weet niet of ik 1 echte succesformule heb. Geloof het eigenlijk niet. Een aantal dingen zijn echter essentieel geweest voor het succes van nu:
1) Ik geef nooit op, ook niet als het tegenzit en ik er niet van slaap. Volgens mij is dit een kenmerk van alle ondernemers.  
2) Ik ben mezelf – als mens en als ondernemer – blijven ontwikkelen. Ik lees veel, luister naar mensen waarvan ik kan leren en investeer in mijn persoonlijke ontwikkeling.

"Heb plezier, leef je droom, focus en geef niet op!"

Welke inzichten kan ik jou als ondernemer bijbrengen

Ik vertel ondernemers wat ze aan marketing en sales moeten doen om te groeien. Onze succesformule laat honderden bedrijven in Europa groeien. Ik geef ondernemers graag inzicht in deze groeistrategie.

Waar sta ik over twee jaar

Over 2 jaar helpen wij 5 x zoveel ondernemers bij de groei van hun bedrijf.

Mijn bedrijf: Make marketing magic

Mijn LinkedIn

Mentorboost, voor ondernemers die willen groeien