Kees van der Geer

IG&H Consulting

  • Strategie
  • Financiering
  • Leiderschap
  • Duurzaam ondernemen/MVO
Beschikbaar
Kees van der Geer - nlgroeit
Actief betrokken investeerder en business coach voor ondernemers en boards. Als co-founder gedurende 25 jaar gebouwd aan mijn consultancy bedrijf.
 

Bedrijfsactiviteiten

Ik heb 25 jaar ervaring met het bouwen van een management adviesbureau van 150 consultants. De laatste jaren ben ik actief als actief/betrokken investeerder in met name duurzame bedrijven. Als venture capital investeerder en mentor voor boards en scale ups.
 

Wat heb ik geleerd als ondernemer

Ik heb geleerd hoe je een topbedrijf bouwt sturend op klant- en medewerkertevredenheid, hoe je een heldere koers uitzet en hoe je een bedrijf schaalt. Daarnaast inmiddels veel ervaring opgedaan met groeifinanciering.
 

Mijn succesformule

Werk voortdurend aan een kloppend business model, een onderscheidende klantpropositie en een top-team. Stuur op klant- en medewerkertevredenheid en succes volgt.
 
 
"Alleen door te delen kan je vermenigvuldigen.”
 

Welke inzichten kan ik jou als ondernemer bijbrengen

Hou focus en laat je niet te veel afleiden. Luister naar je klanten, ze wijzen je de weg. Durf mensen aan te nemen die beter zijn dan jij zelf. Vraag advies aan ondernemers die verder zijn dan jij. En wees bereid te delen.
 

Waar sta ik over 2 jaar

Dan heb ik een verschil gemaakt als business coach en investeerder voor een aantal (met name duurzame) bedrijven die respect afdwingen in de markt.
 
Mijn bedrijf: IG&H Consulting