Kees Westerweele

Medisol

  • Financieel Management
  • Personeel
  • Bedrijfscultuur
  • Internationaliseren
Beschikbaar
Ik ben eerst in dienstverband in financieel management functies actief geweest in meerdere snelgroeiende familiebedrijfen én een corporate in zowel traditionele als e-commerce-omgevingen. Deze ervaring, gecombineerd met mijn teamsport achtergrond (in prestatieve omgevingen), vormen het fundament voor mijn ondernemerschap dat pas op latere leeftijd is gestart toen ik in het bedrijf Medisol ging participeren.
 

Bedrijfsactiviteiten

Verkoop van en service aan AED's en andere reanimatie gerelateerde producten.
 

Wat heb ik geleerd als ondernemer

Een goed fundament is belangrijk maar soms moet je ook gewoon durven doen!
 

Mijn succesformule

Een succesformule bestaat niet, dat zou tè makkelijk zijn. Maar als ik toch iets zou moeten noemen: "Trek goede mensen aan en geef ze de ruimte!"
 
 
"Groeien is leuk!”
 

Welke inzichten kan ik jou als ondernemer bijbrengen

Iedere ondernemer heeft zijn eigen achtergrond, visie en inzichten. Vanuit mijn ervaring vind ik het leuk om met andere ondernemers te sparren over hun inzichten en hoe die overeenkomen (of niet) met mijn ervaringen op het gebied van ondernemen en snel groeien.
 

Waar sta ik over 2 jaar

Over 2 jaar heeft Medisol in Europa 100.000 AED's geleverd en hebben we grote stappen gezet naar het bereiken van onze missie: "In 2030 heeft iedereen binnen 6 minuten een AED tot zijn beschikking."
 
Mijn bedrijf: Medisol